Učiteľ/učiteľka odborných predmetov
Stredná odborná škola obchodu a služieb, Z. Kodálya 765, Galanta
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Z. Kodálya 765,92447 Galanta - Galanta
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 02.09.2024
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- V zmysle zákona č. 55/2017 Z.z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 358/2017 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené platové tarify štátnych zamestnancov.
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 09.05.2024 o 14:53
- Naposledy aktualizované
- 10.05.2024 o 07:05
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2220196
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Učiteľ/učiteľka odborných predmetov
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Učiteľ odborných vyučovacích predmetov strednej odbornej školy
- Pracovná oblasť
- Výchova, vzdelávanie a šport
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- Príjmeme do pracovného pomeru pedagogického zamestnanca na pozíciu učiteľ/učiteľka profesijných/odborných predmetov v učebných a študijných odboroch zameraných na gastronómiu (kuchár, čašník/servírka, cukrár kuchár, hotelová akadémia). Vítaná je Vaša kreativita, spoľahlivosť, flexibilita, samostatnosť, zodpovednosť a ochota spolupracovať v tíme. Radi medzi nami privítame aj absolventa.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Z. Kodálya 765,92447 Galanta - Galanta
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 12
- Pracovný čas
- 07:30-15:00
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- V zmysle zákona č. 55/2017 Z.z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 358/2017 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené platové tarify štátnych zamestnancov.
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Štátnozamestnanecké voľné pracovné miesto
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa-potravinárstvo - potraviny, hygiena, kozmetika-29 Potravinárstvo
- Prax
- bez požiadavky na odbornú prax
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovdigitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)informačná gramotnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania samotivovanie ľudíorganizovanie a plánovanie práceosobnostný rozvojprezentovaniepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)vedenie ľudívyjednávanie
- Osobnostné predpoklady
- analytické myslenieasertivitacieľavedomosťempatiakomunikatívnosťochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)praktické myslenieprecíznosť (presnosť)predstavivosťsebaistotasebaovládaniespoľahlivosťtrpezlivosťvnútorná stabilita
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Stredná odborná škola obchodu a služieb, Z. Kodálya 765, Galanta
- Právna forma
- Príspevková organizácia
- Sídlo
- Z. Kodálya 76592447 Galanta - GalantaSlovensko
- IČO
- 00351873
- Počet zamestnancov
- 50-99
- Internetová adresa
- https://sosoasga.edupage.org
- Charakteristika zamestnávateľa
- Stredná odborná škola obchodu a služieb zameraná na vzdelávanie v gastroslužbách a službách.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Stredné odborné školstvo
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Termín výberového konania
- 01.07.2024
- Informácie pre záujemcu ohľadom výberového konania
- písomná žiadosť, profesijný životopis, kópie dokladov o vzdelaní, súhlas so spracovaním osobných údajov
- Dátum ukončenia ponuky
- 01.07.2024
- Informácie o obsadení pozície
- Zverejniť voľnú pracovnú pozíciu aj na európskom portáli pracovných miest
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Anna Plevková
-=KONTAKT=-