ProCare, a.s.

Pracovník Infolinky / Agent call centra

ProCare, a.s.

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Zamestnanecké výhody, benefity

Informácie o výberovom konaní

Ak Vás naša ponuka zaujala, zašlite prosím Váš životopis na doleuvedenú e-mailovú adresu. V predmete správy nezabudnite, prosím, uviesť názov pozície o ktorú sa uchádzate.


OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

V súvislosti s ochranou Vašich osobných údajov Vás informujeme o nasledovnom:

Vaše osobné údaje v rozsahu uvedenom vo Vašom životopise bude spracúvať vo svojom informačnom systéme prevádzkovateľ, ktorým je spoločnosť ProCare, a.s., Einsteinova -=KONTAKT=-, Bratislava 851 01, IČO -=KONTAKT=-, zapísaná v obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I, v oddiele Sro, vo vložke č. 3363/B ProCare, a.s., týmto spracúvaním poverila sprostredkovateľa, ktorým je spoločnosť Svet zdravia, a.s., Digital Park II, Einsteinova 25, Bratislava 851 01, IČO -=KONTAKT=-, zapísaná v obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I, oddiel Sa, vložka č. 3721/B. Účelom spracúvania Vašich osobných údajov je účasť vo výberovom konaní na obsadenie pracovnej pozície Pracovník infolinky. Vaše osobné údaje obsiahnuté vo Vami zaslanom životopise nám poskytujete dobrovoľne a nebudú žiadnym spôsobom zverejňované.

V súvislosti s ochranou osobných údajov máte práva zakotvené v ustanoveniach § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z., a to najmä, ale nielen:

Právo písomne vyžadovať od prevádzkovateľa

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú Vaše osobné údaje spracúvané,
b) vo všeobecne zrozumiteľnej forme informácie o spracúvaní Vašich osobných údajov v informačnom systéme v rozsahu podľa § 15 ods. 1 písm. a) až e) druhý až šiesty bod zákona č. 122/2013 Z. z.,
c) vo všeobecne zrozumiteľnej forme presné informácie o zdroji, z ktorého získal Vaše osobné údaje na spracúvanie,
d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam Vašich osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,
f) likvidáciu Vašich osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môžete požiadať o ich vrátenie,
g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,
h) blokovanie Vašich osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

a ďalšie práva uvedené v citovaných ustanoveniach zákona č. 122/2013 Z. z.
ID:3468519Dátum zverejnenia:13.8.-=KONTAKT=-Lokalita:Bratislavský krajPozícia:Helpdesk operátor,Telefonický operátorSpoločnosť:ProCare, a.s.Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:od750€ brutto + odmeny

Počet videní: 0
Ponúkaná mzda: 750 EUR
Inzerent:ProCare, a.s. [ ]
Zverejnené dňa:2018-08-13 (6 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.