Grand Hotel Permon, s.r.o.

Samostatne variaci kuchár pre Hotel Pieris***, Podbanské

Grand Hotel Permon, s.r.o.

Miesto práce
Pribylina
Druh pracovného pomeru
plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
Termín nástupu
ihneď
Mzdové podmienky (brutto)
739 - 1 200 EUR/mesiacpodľa schopností uchádzača

Informácie o pracovnom mieste

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti

Príprava raňajok a večerí formou bufetových stolov
príprava teplých a studených jedál
kontrolovanie a dodržiavanie HACCP

Zamestnanecké výhody, benefity

zamestnanecká strava
možnosť ubytovania
možnosť využívania hotelových služieb
wellness
príjemné pracovné prostredie

Požiadavky na zamestnanca

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním

stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

Vzdelanie v odbore

kuchár

Počet rokov praxe

3

Osobnostné predpoklady a zručnosti

Nadšenie pre gastronómiu a chuť pracovať v mladom kolektíve.

Inzerujúca spoločnosť

Stručná charakteristika spoločnosti

Hotelový komplex.

Počet zamestnancov

200-249 zamestnancov

Adresa spoločnosti

Grand hotel Permon s. r. o.
Pribylina 1336
032 42 Pribylina
http://www.hotelpermon.sk

Kontakt

Kontaktná osoba: Mgr. Peter Chalupka
Tel.:-=KONTAKT=-
E-mail:poslať životopis
ID:4116325Dátum zverejnenia:5.7.-=KONTAKT=-Lokalita:PribylinaPozícia:KuchárSpoločnosť:Grand Hotel Permon, s.r.o.Základná zložka mzdy (brutto):739 EUR/mesiac

Počet videní: 56
Ponúkaná mzda: 739 EUR
Inzerent:Grand Hotel Permon, s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2021-07-05 (26 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Žilinský kraj Liptovský Mikuláš
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.