Technológ v potravinárskej výrobe
GROTTO, a.s.
Miesto práce
Bartošova Lehôtka
Bartošova Lehôtka
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
Dohodou
Dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
1 200 EUR/mesiacod 1200€ + variabilná zložka mzdy
1 200 EUR/mesiacod 1200€ + variabilná zložka mzdy
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
• Vypracovávanie technologických postupov výroby.
• Optimalizácia výrobných procesov a navrhovanie zlepšovania.
• Zodpovednosť za implementáciu a dodržovanie systému kvality.
• Realizácia nových technológií do výrobného procesu.
• Vykonávanie odborných skúšok technického stavu technológie, prístrojov a zariadení.
• Zodpovednosť za optimalizáciu spotreby spotrebného materiálu používaných pri výrobe.
• Tvorba normočasov a prepočty efektivity výrobných procesov.
• Vedenie a kontrolovanie technickej dokumentácie.
• Vytváranie, aktualizácia, optimalizácia a používanie súboru platných receptúr
• Zodpovednosť za zaškolenie obslužného personálu v danej problematike a dohľad nad dodržiavaním technologického postupu z hľadiska kvality pri výrobe
• Evidencia protokolov a štatistika početnosti skúšok,
• Zabezpečovanie skúšok typu a kontrolných skúšok, komunikácia s dodávateľmi
• Vedenie predpísanej administratívy, štatistiky, evidencie a záznamov
• Účasť na auditoch kvality, prípadne kontrolných dňoch, komunikácia s manažérmi kvality
• Implementácia nových technológií, príprava a realizácia investícií v rámci zverenej technológie
• návrh a testovanie novej technológie, stanovenie optimálnych podmienok vo výrobe
• Optimalizácia výrobných procesov a navrhovanie zlepšovania.
• Zodpovednosť za implementáciu a dodržovanie systému kvality.
• Realizácia nových technológií do výrobného procesu.
• Vykonávanie odborných skúšok technického stavu technológie, prístrojov a zariadení.
• Zodpovednosť za optimalizáciu spotreby spotrebného materiálu používaných pri výrobe.
• Tvorba normočasov a prepočty efektivity výrobných procesov.
• Vedenie a kontrolovanie technickej dokumentácie.
• Vytváranie, aktualizácia, optimalizácia a používanie súboru platných receptúr
• Zodpovednosť za zaškolenie obslužného personálu v danej problematike a dohľad nad dodržiavaním technologického postupu z hľadiska kvality pri výrobe
• Evidencia protokolov a štatistika početnosti skúšok,
• Zabezpečovanie skúšok typu a kontrolných skúšok, komunikácia s dodávateľmi
• Vedenie predpísanej administratívy, štatistiky, evidencie a záznamov
• Účasť na auditoch kvality, prípadne kontrolných dňoch, komunikácia s manažérmi kvality
• Implementácia nových technológií, príprava a realizácia investícií v rámci zverenej technológie
• návrh a testovanie novej technológie, stanovenie optimálnych podmienok vo výrobe
Informácie o výberovom konaní
Ak Vás naša ponuka zaujala, pošlite nám prosím štruktúrovaný životopis.
U všetkých dokumentov zaslaných našej spoločnosti uvádzajte prosím súhlas so spracovaním osobných údajov.
Vzhľadom k veľkému počtu žiadostí nie je možné odpovedať všetkým uchádzačom. Kontaktovať budeme iba kandidátov spĺňajúcich všetky požiadavky. Za pochopenie ďakujeme.
U všetkých dokumentov zaslaných našej spoločnosti uvádzajte prosím súhlas so spracovaním osobných údajov.
Vzhľadom k veľkému počtu žiadostí nie je možné odpovedať všetkým uchádzačom. Kontaktovať budeme iba kandidátov spĺňajúcich všetky požiadavky. Za pochopenie ďakujeme.
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
so zameraním na potravinárstvo
Ostatné znalosti
Microsoft Excel - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Microsoft Word - Pokročilý
Microsoft Outlook - Pokročilý
Vodičský preukaz
B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- znalosť potravinárskych strojov a zariadení
- skúsenosti s plánovaním výroby
- B vodičský preukaz
- komunikatívnosť, zodpovednosť, časová flexibilita
- zodpovednosť a spoľahlivosť
- odolnosť voči stresu
- skúsenosti s plánovaním výroby
- B vodičský preukaz
- komunikatívnosť, zodpovednosť, časová flexibilita
- zodpovednosť a spoľahlivosť
- odolnosť voči stresu
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Firma Grotto, a.s. vznikla v roku 1997 a len vďaka vám trvá dodnes. Zaoberáme sa výrobou bagiet, bagetiek, tortíl, sendvičov a panín. Počas 25 rokov sme neustále zlepšovali receptúry a skvalitňovali výber dodávateľov, aby ste z našich produktov mali ten najlepší pôžitok. Naša výroba sa stále rozrastá a preto hľadáme do nášho týmu nových kolegov.
Počet zamestnancov
150-199 zamestnancov
Kontakt
ID:637784Dátum zverejnenia:24.6.-=KONTAKT=-lokalita:Bartošova LehôtkaPozícia:Potravinársky technológ,TechnológSpoločnosť:GROTTO, a.s.Základná zložka mzdy (brutto):1 200 EUR/mesiac