Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

Zásobovač liniek v Topoľčanoch (Ref. č.: 2-21-42498)

Informácie o pracovnom mieste

Práca v automobilovom priemysle vo výrobe svetlometov na pozícií zásobovača liniek Náplň práce: - Zásobovať výrobné linky materiálom v požadovanom čase a množstve podľa pracovných inštrukcií. - Dokladať material z centrálneho skladu na výrobné linky, dodržiavať zásadu FIFO. - Objednať material a zabezpečiť jeho príjem vo výrobnom systéme. -Zaskladniť objednaný materiál na určenú pozíciu na výrobnej linke. - Starostlivosť za obalový materiál. - Odviesť zablokované diely do blokačných skladov. - Viesť zodpovedajúcu pracovnú dokumentáciu. - Udržiavať čistotu a poriadok vo vzerených skladových priestoroch, dodržiavať požiadavky bezpečnosti a požiarnej ochrany pri práci. - Ďalšie činnosti na základe pokynu nadriadeného.

Benefity a ďalšie výhody:

Benefity a mzdové podmienky : - mzdové podmienky 1200€ - 1250€/brutto, ZÁSOBOVAČ: nástupný plat 960€+ 15% mesačný variabilný bonus, po 6. odpracovaných mesiacoch navýšenie mzdy na 990€ + 15% mesačný variabilný bonus - odmena za jeden víkendový nadčas 50-100€, - vianočná a dovolenková prémia - spolu až 1300€, - zákonné príplatky za prácu cez víkend, - strava v závodnej jedálni priamo na výrobnej hale, - firemná doprava z okolia zabezpečená, VIAC INFORMÁCIÍ VÁM POSKYTNEME NA TEL.Č.-=KONTAKT=-

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

Požiadavky : -Práca je vhodná pre každého všetko potrebné sa naučíte v rámci zaúčania, -Ochota pracovať vo viaczmennej prevádzke, -Zdravotná spôsobilosť na výkon práce v noci, -Základná počítačová gramotnosť, -Technické myslenie, -Manuálna zručnosť, Doprava je zabezpečná.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.


Počet videní: 38
Ponúkaná mzda: 1200 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-22 (6 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Nitriansky kraj Topoľčany
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.