Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

Testovací inžinier pre vývojové centrum (Ref. č.: -=KONTAKT=-)

Informácie o pracovnom mieste

Pozícia je kariérnou príležitosťou pre všetkých, ktorí by radi pracovali na vývoji mechatronických systémov pre nové modely automobilov. - zodpovednosť za výber a vykonávanie testovania vyvíjaných produktov, - koordinácia testovacieho plánu s klientom (napr. základná validácia, kalkulácie a simulácie), - prezentovanie výsledkov testov u interných aj externých partnerov v rámci vývoja, - zabezpečenia úplného technického schválenia komponentov a ich uvoľnenia pre trh, - príprava technickej dokumentácie, - analýza výsledkov testov a návrh na vylepšenie vyvíjaného produktu.

Benefity a ďalšie výhody:

- atraktívny bonusový systém vyplácaný na základe internej smernice, - letný a zimný bonus po splnení kritérií až do výšky 700€, - finančná odmena za odporučenie známeho / za zlepšovacie návrhy, - ročná odmena za splnenie cieľov, - flexibilný pracovný čas - podpora zdravej rovnováhy pracovného a súkromného života. - veľmi flexibilná politika práce z domu až 100 dní v roku, - príspevok na relokáciu, - príspevok na dopravu (do výšky max. 80 Eur/mesiac v závislosti miesta bydliska), - e-learningové vzdelávacie programy - mylearning, linkedIn learning, - interné jazykové kurzy anglického, nemeckého jazyka, - odborné školenia na Slovensku a aj v zahraničí, - školenia zamerané na jemné zručnosti a ľudský rozvoj.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

- skúsenosť na rovnakej alebo podobnej pozícii, - znalosť projektového riadenia, - technické vzdelanie, - základná znalosť štandardov a požiadaviek automobilového priemyslu, - znalosť anglického jazyka.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.

Pozícia / odvetvie:Strojárstvo, technika a rozvoj/Technický pracovník
Dátum zverejnenia:24.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 83
Ponúkaná mzda: 1600 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-03-20 (39 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Trenčiansky kraj Žilinský kraj Prievidza
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.