Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

HR podpora s NEMČINOU- práca z domu (Ref. č.: 1-14-43111)

Informácie o pracovnom mieste

Hovoríš plynule Nemecky a Anglicky a chceš pracovať z domu ? Máš dobré komunikačné zručnosti a zaujíma ťa svet HR a vieš sa prispôsobiť práci na zmeny? Máme pre Teba pracovnú príležitosť v medzinárodnej spoločnosti kde Tvojou úlohou bude: - Budeš prvým kontaktným bodom pre nemecky a anglicky hovoriacich zamestnancov, ktorým budeš pomáhať riešiť ich požiadavky cez telefón mail alebo chat. - Riešenie otázok zamestnancov v rámci ich životného cyklu v spoločnosti. - Odpovedať zamestnancom a hľadať riešenia na otázky spojené so zostatkovou dovolenkou, mzdou, benefitmm, zmenami údajov a ďalšími otázkami v rámci HR oblasti. - Efektívna komunikácia s cieľom nájsť čo najlepšie riešenie na otázky a obavy zamestnancov. - Eskalácia požiadaviek zamestnancov v rámci spoločnosti s cieľom zabezpečiť riešenie. - Aktívne získavanie spätnej väzby od zamestnancov. - Reporting Práca sa vykonáva na zmeny v rôznych rotáciách. - Pondelok až Nedeľa od 7:00 až do 22:00.

Benefity a ďalšie výhody:

Spoločnosť taktiež ponúka aj tieto benefity: - Práca z domu - Full time - Možnosť zriadenia Multisport karty - Ponúkaný mesačný bonus za Nemecký jazyk Prácu je možné vykonávať iba z územia Slovenskej Republiky.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

Neváhaj nám zaslať Tvoj životopis ak spĺňaš nasledovné: - Plynulá komunikácia v Nemeckom jazyku a Anglickom jazyku - Skúsenosti z oblasti zákazníckej podpory- výhodou - Znalosť práce v MS Excel - Komunikatívnosť a zameranie na zákazníka - Ochota pracovať aj cez víkend

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.


Počet videní: 3
Ponúkaná mzda: 1400 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-30 (7 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Bratislava Z domu / Remote
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.