Slovenská pošta, a.s.

Vodič s oprávnením skupiny "C" pre Bratislavu

  • Miesto práce:
    Bratislava
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Možnosť zárobku až do výšky 1530€/brutto: základná mzda 1.100€/brutto + výška mesačnej prémie do výšky 110€, ostatné zvýhodnenia do výšky 320€ (5. tarifná trieda)
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

- vedenie vozidiel s celkovou hmotnosťou nad 12 ton - nakládka, vykládka a zabezpečenie nákladu vo vozidle - evidencia dopravných dokumentov a iných dokladov - bežná starostlivosť o pridelené vozidlo

Informácie pre uchádzača:

- zamestnanie u 2. najväčšieho zamestnávateľa v rámci SR - zázemie veľkej a stabilnej spoločnosti s 30-ročnou tradíciou - príspevok na dopravu do zamestnania s denným dochádzaním zo vzdialenosti min 30 km - príspevok a zabezpečenie ubytovania nad 80 km od pracoviska - príspevok pri dlhodobej práceneschopnosti - mimoriadna sociálna výpomoc - príspevok na rôzne športové a kultúrne podujatia - MULTIsport karta - príspevok na prváčika (pri nástupe do školy) - detské letné tábory pre deti zamestnancov - zľavy na produkty a služby Váš životopis posúdime a kontaktovať budeme uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované kritériá. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
Komunikačné zručnosti
Spoľahlivosť
Samostatnosť

Požadovaná odborná prax:
2 roky

Administratívne zručnosti:
Písomný prejav
Slovný prejav, schopnosť vyjadrovania

Vodičské oprávnenie:
C

Špeciálne zručnosti:
- Vodičský preukaz skupiny "C" - psychologické vyšetrenie - tachografová karta - kvalifikačná karta vodiča (KKV) - karta do digitálneho záznamového zariadenia

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Slovenská pošta, a. s., je popredný poskytovateľ moderných komunikačných, distribučných a platobných služieb na domácom trhu, s vytvorenými logistickými podmienkami na podnikanie v strednej a východnej Európe.

Slovenská pošta ponúka svoje služby prostredníctvom siete 1566 pôšt. Z nich 1333 sa nachádza v malých obciach a okolo 200 je v mestách. V mestských aglomeráciách je celkove 20 percent pôšt. Zákazníkom je k dispozícii 7094 poštových schránok. V tuzemskom styku prijme Slovenská pošta ročne celkove 338 mil. listových a balíkových zásielok. V medzinárodnej poštovej prevádzke prepraví ročne 1,1 mil. kg listových zásielok a takmer 140 tis. balíkov.

Adresa:

Slovenská pošta, a.s.
Partizánska cesta 9
975 99 Banská Bystrica
Slovenská republika

Kontaktné údaje:

Zuzana Katreniaková
Horná 1, 974 01 Banská Bystrica, 048/-=KONTAKT=-


Počet videní: 12
Ponúkaná mzda: 1530 EUR
Inzerent:Slovenská pošta, a.s. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-18 (11 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Bratislava
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.