Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

Nastavovač strojov v Seredi!Voľné víkendy! (Ref. č.: 4-18-43200)

Informácie o pracovnom mieste

Pre nášho klienta v oblasti potravinárskej výroby hľadáme šikovných nastavovač strojov, ktorý majú chuť pracovať a užívať si veľa benefitov našeho klienta. Ponúkame: - základná mzda od 1200€ do 1260€/mesiac - dochádzkový bonus 50€ - prémie cca 120€/mesiac - poobedná zmena 0,30€/hodina - nočná zmena 1,61€/hod Náplň práce: - obsluha automatizovaných strojných zariadení- obsluha baličky, kartónovačky alebo paletizátora (na starosti máš 1 strojné zariadenie), - včasné nastavenie zariadenia, - kontrola stavu strojného zariadenia, - základná operatívna a preventívna údržba zariadenia, - čistiace práce.

Benefity a ďalšie výhody:

- práca je priamo do kmeňového stavu, - mesačná mzda vždy načas a každoročné mzdové prehodnotenie, - 2x ročne mimoriadne odmeny - refferal bonus: možnosť privyrobiť si za odporučenie nových zamestnancov, výška získanej odmeny je v závislosti od obsadzovanej pracovnej pozície od 300€ do 500€ za jedného odporučeného zamestnanca, takže čím viac tvojich kamarátov zamestnáme, tým viac môžeš zbohatnúť, - jedáleň, stravovanie je zabezpečené v priestoroch spoločnosti už od 1,10€, - balíček 250€ na zamestnanca, ktorý si zamestnanec môže uplatniť na preplatenie zdravotnej starostlivosti, športových a kultúrnych aktivít, detský tábor, pri návšteve dieťaťa jasieľ alebo materskej školy, pri nástupe dieťaťa do 1. ročníka, alebo na preplatenie príspevku na cestovné.. - záleží nám aj na psychickej pohode našich zamestnancov a preto prispievame na rekreačné pobyty v zmysle Zákonníka práce 275€, - poskytujeme príspevok na dôchodkové sporenie III. piliera, - niekoľkokrát do roka obdarovávame zamestnancov darčekmi v podobe našich sladkých produktov, - s nami máte viac času na rodinu, pretože víkendy sa u nás nepracujú, - možnosť kariérneho rastu, - pri nástupe novým zamestnancom poskytneme všetky osobné ochranné pracovné prostriedky, - odmeny pri pracovných jubileách, - príspevok na ubytovanie do výšky max 9,50€/noc.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

-- Zodpovedný prístup k práci, - Flexibilita a ochota pracovať na zmeny, - Precíznosť, - Samostatnosť a spoľahlivosť, - Fyzická zdatnosť, - Zručnosť, - Aktívne udržiavať poriadok na pracovisku,

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.

Iné možnosti práce


Počet videní: 29
Ponúkaná mzda: 1400 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-03-25 (34 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.