Mgr. Rastislav Škvarek

Kuchár/ka

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Kuchár/ka
Príprava hotových jedál podľa platných materiálno - spotrebných noriem.
Miesto výkonu - Reštaurácia pod Vežou, Hviezdoslavova 9, 059 01 Spišská Belá.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Počet hodín za týždeň: 40.0

Pracovný čas: 06:-=KONTAKT=-:30

Zmennosť: jednozmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 6 €
za hodinu

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie - kuchár - študijný odbor - mimo číselník

Prax: aspoň 3 roky

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Všeobecné spôsobilosti: manuálna zručnosť

Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť

Ďalšie požiadavkyVšetky ďalšie informácie týkajúce sa voľného pracovného miesta poskytne zamestnávateľ na nižšie uvedenom tel. čísle, prípadne na osobnom pohovore. V rámci osobného hodnotenia zamestnávateľ poskytuje príplatok podľa pracovnej samostatnosti .

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Mgr. Rastislav Škvarek

Pozícia / odvetvie:Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo/Kuchár/Šéfkuchár
Dátum zverejnenia:06.03.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 9
Inzerent:Mgr. Rastislav Škvarek
Zverejnené dňa:2024-03-26 (33 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Prešovský kraj Kežmarok
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.