BISTRO POD VEŽOU, s.r.o.

Kuchár

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: kuchár
- práce spojené s prípravou jedál, dodržiavania technologických postupov a receptúr
- príprava pokrmov Á la Carte a denné menu

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Zmennosť: dvojzmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 7 €
za hodinu

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie
Nižšie stredné odborné vzdelanie

Prax: aspoň 3 roky

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Všeobecné spôsobilosti: kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
fyzická zdatnosť
samostatnosť

Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť
trpezlivosť
iniciatívnosť

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

BISTRO POD VEŽOU, s.r.o.

Pozícia / odvetvie:Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo/Kuchár/Šéfkuchár
Dátum zverejnenia:15.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 1
Inzerent:BISTRO POD VEŽOU, s.r.o.
Zverejnené dňa:2024-04-21 (14 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Prešovský kraj Poprad
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.