Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

Elektromechanik (Ref. č.: 3-10-43409)

Informácie o pracovnom mieste

Ak hľadáš nové výzvy a chceš pracovať v tíme špecialistov v nadnárodnej spoločnosti, ktorých nezastaví žiadny problém, hľadáme práve teba a patríš k nám! Aká bude Tvoja náplň práce? - Vykonávať demontážne a montážne práce elektrorozvádzačov a elektromechanických častí stroja. - Vykonávať nastavenie a zoradenie stroja. - Vykonávať servisné práce na elektrozariadeniach s bezpečným napätím. - Vykonávať diagnostiku riadiacich systémov Siemens TIA portal. - Určovať poruchy a ich príčiny na elektrických a elektronických systémoch s použitím výkresovej dokumentácie. - Diagnostikovať zariadenia a overovať účinnosť opráv. - Zúčastňovať sa optimalizácie zariadení pomocou zmien. - Zúčastňovať sa optimalizácie zariadení pomocou zmien. - Optimalizovať sortiment skladovaných náhradných dielcov.

Benefity a ďalšie výhody:

- Individuálny kariérny program pre zamestnancov. - Garantovaný 13-ty plat. - Ročný bonus na základe výsledkov (% ročnej mzdy). - Príspevok na cestovné. - Medziročné navýšenie mzdy. - Vreckové navyše pri zahraničnej služobnej ceste. - Zvýhodnené stravovanie v našej kantíne. - Príplatky nad rámec Zákonníka práce za prácu poobede, v noci, nadčas, víkendy, sviatky, pohotovosť. - Odmeny za vykonané zlepšenia. - Ročný balík benefitov pre oblasti šport, zdravie, kultúra, relax, nákupy. - Vernostný príspevok po každých 5tich odpracovaných rokoch. - Práca v medzinárodnej automotive spoločnosti. Možnosť sa rozvíjať a aktívne prispieť k tvorbe nových technológií na Slovensku. .

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

- Minimálne stredoškolské vzdelanie s výučným listom - Elektrotechnická spôsobilosť Osvedčenie podľa §-=KONTAKT=-Znalosť čítania výkresovej dokumentácia (elektro; pneumatika a hydraulika -výhodou) - Znalosti kamerových systémov a 3D kamerových systémov napr. Keyence, Cognex, Omron, Sick, Balluf a pod. - Znalosti riadiacich systémov Siemens - Znalosti navrhovania a kreslenia schém v Eplan alebo obdobnom programe - Znalosť MS 365 aplikácii - výhodou - Znalosti práce s KUKA robotmi - výhodou - Dobré teoretické znalosti v oblasti mechaniky, pneumatiky - Všeobecný prehľad v oblasti výrobných technológií - Schopnosť analýzy existujúcich riešení, schopnosť návrhu a implementácie nových riešení pre detekcie, schopnosť nájsť na trhu riešenie ak nie je dostupné v prevádzke - Schopnosť tímovej spolupráce

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.

Pozícia / odvetvie:Elektrotechnika a energetika/Elektromechanik
Dátum zverejnenia:21.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 22
Ponúkaná mzda: 1450 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-03-15 (45 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Košický kraj Košice
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.