Peter Krifka

Kuchár - pizziar

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Príprava jedál z jedálneho lístka, príprava pizze. Potrebný zdravotný preukaz a osvedčenie o odbornej spôsobilosti na prácu s potravinami.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Zmennosť: dvojzmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 750 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
samostatnosť

Osobnostné predpoklady: spoľahlivosť
komunikatívnosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Peter Krifka

Pozícia / odvetvie:Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo/Kuchár/Pekár/Šéfkuchár
Dátum zverejnenia:29.02.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 11
Ponúkaná mzda: 750 EUR
Inzerent:Peter Krifka
Zverejnené dňa:2024-03-20 (40 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Prešovský kraj Trenčiansky kraj Žilinský kraj Svidník
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.