Sieť čerpacích staníc ORLEN

Obsluha ČS ORLEN - Banská Bystrica, Sládkovičova

Informácie o pracovnom mieste

Aktuálne hľadáme posilu tímu našej čerpacej stanice v Banskej Bystrici. Sme súčasťou nadnárodnej spoločnosti, reprezentujúca maloobchodný segment skupiny Unipetrol. Ponúkame iba kvalitné palivá a služby zákazníkom už viac ako 60 rokov.

Pokiaľ Vám nie je cudzia komunikácia so zákazníkmi a motorizmus, potom je táto pozícia vhodná priamo pre Vás.


Čo vás čaká
Na tejto pozícií budete mať zodpovednosť za to, aby sa u nás zákazníci cítili na svojich cestách dobre. Budete sa venovať aktívnemu predaju. Súčasťou vašej práce bude príjem a doplňovanie tovaru a bežné upratovanie.

Aké znalosti a zručnosti by ste mali mať
Budeme radi, keď budete mať príjemné vystupovanie, ktorému nebude chýbať úsmev. Budete flexibilní a práca s hotovosťou vám nebude cudzia. Na tejto pozícií je potrebné mať potravinársky preukaz.

Výhodou bude, pokiaľ budete vedieť
Vašou výhodou bude chuť učiť sa novým veciam, a tiež chuť pracovať v kolektíve. Oceníme tiež znalosť cudzieho jazyka, vodičský preukaz a možnosť vlastnej dopravy.

Čo vám môžeme ponúknuť
Dynamické platové ohodnotenie 866,-€/BRUTTO s možnosťou odmien. Prevádzka na zmeny a to ranná zmena a poobedná zmena. Zamestnanecké benefity- (stravu preplacame) Pripaltky soboty a nedele plus nadčasy. Viac informacii na osobnom stretnutí.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    základné vzdelanie
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Sme medzinárodná sieť čerpacích staníc ORLEN. Čerpáme zo silného a stabilného zázemia nadnárodnej skupiny ORLEN, ktorá pôsobí vo viac než 110 krajinách sveta a prevádzkuje takmer tri tisíc čerpacích staníc v šiestich krajinách strednej a východnej Európy: na Slovensku, v Poľsku, Česku, Nemecku, Maďarsku a Litve.


Vodiči môžu v našej sieti využiť plnohodnotné čerpacie stanice ORLEN, ktoré okrem pohonných hmôt ponúkajú aj široký doplnkový predaj občerstvenia a odpočinkovú zónu, alebo samoobslužné stanice ORLEN express, ktoré sú cenovou alternatívou k nízkonákladovej konkurencii.


Ponúkame excelentné aditivované palivá EFECTA s čistiacim účinkom na motorovú sústavu a prémiové palivá VERVA, ktoré popri čistiacom účinku tiež zvyšujú výkon motora. Súčasťou našej ponuky je aj široký doplnkový predaj a občerstvenie v rámci gastronomického konceptu Stop Cafe.

Oblasť pôsobenia:

Veľkoobchod s pevnými, kvapalnými a plynnými palivami a súvisiacimi produktmi

Adresa:

Sieť čerpacích staníc ORLEN
Nezvalova 4295/19
83104 Bratislava - mestská časť Nové Mesto
Slovenská republika
www.karieraorlen.sk

Kontaktné údaje:

David Frey
Nezvalova 4295/19, Bratislava - mestská časť Nové Mesto, 83104, Slovenská republika


Počet videní: 43
Ponúkaná mzda: 866 EUR
Inzerent:Sieť čerpacích staníc ORLEN
Zverejnené dňa:2024-03-28 (31 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Banskobystrický kraj Nitriansky kraj Prešovský kraj Trnavský kraj Nitra Trnava
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.