Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

Manažér výroby (Ref. č.: -=KONTAKT=-)

Informácie o pracovnom mieste

Pre úspešnú medzinárodnú spoločnosť zameranú na výrobu konštrukčných stavebných prvkov hľadáme kandidáta na pozíciu Vedúceho výroby. - Dohliadanie a koordinovanie činností výrobného procesu. - Autonómia v plánovaní, organizácii práce. - Úzka spolupráca s vedením spoločnosti a ostatnými oddeleniami, účasť na poradách. - Zabezpečovanie dodržiavania pracovných a technologických postupov. - Dodržiavanie stanovených časových noriem a termínov, riešenie výrobných prestojov a chýb vo výrobnom procese. - Zabezpečovanie údržby strojov a nástrojov. - Vedenie prevádzkovej dokumentácie. - Vedenie, motivovanie, výber a ohodnocovanie podriadených zamestnancov. - Implementácia zlepšovacích návrhov - Zabezpečovanie dodržiavania bezpečnosti pri práci.

Benefity a ďalšie výhody:

Konečná mzda bude komunikovaná v závislosti od skúseností kandidáta. Kvartálne, koncoročné prémie v závislosti od dosiahnutého hospodárskeho výsledku.

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

Od kandidáta očakávame: - inovatívne myslenie, schopnosť reorganizácie výroby, zvýšenie efektivity - ukončené min. SŠ vzdelanie technického smeru, strojárske výhodou - prax na vedúcej pozícii vo výrobe - skúsenosť s nastavovaním budgetov, forecastov - skúsenosť s reportingom - v anglickom jazyku (materskej spoločnosti) - schopnosť čítať technickú dokumentáciu - prehľad v oblasti tvárnenia plechov - interpersonálne zručnosti - prirodzený rešpekt, prirodzená autorita - schopnosť inovácie - anglický jazyk na komunikatívnej úrovni

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.


Počet videní: 19
Ponúkaná mzda: 2000 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-03-28 (32 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Žilinský kraj Žilina
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.