Slovenská pošta, a.s.

Poštový doručovateľ - retailový poradca - Pošta Banská Bystrica 5

  • Miesto práce:
    Banská Bystrica
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    stupeň náročnosti 3, TT 6, ponúkaná základná mzda 945 EUR/mesačne, možnosť získania pobádacej zložky mzdy až do výšky 113 EUR/mesačne
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

Doručovanie zásielok (najmä listových, reklamných, poštových poukazov), letákov, tlače a finančných hotovostí na odovzdacie miesta v rámci doručovacieho rajóna, oznamovanie zákazníkom uloženie zásielok na pošte, príjem zásielok od zákazníkov, inkasovanie SIPO, poskytovanie informácií o produktoch SP, a. s., ponuka produktov SP, a. s., triedenie zásielok pre svoj doručovací rajón, založenie zásielok v smere pochôdzky, vedenie predpísanej evidencie, zápis a vyúčtovanie zásielok, poskytovanie služieb SP, a. s., podobných alebo zhodných s charakterom a spôsobom práce poštového doručovateľa, vykonávanie klientskeho poradenstva, vyhľadávanie obchodných príležitostí, vypracovávanie podkladov do prieskumov trhu a pod. Vykonáva činnosti finančného sprostredkovateľa uvedené na samostatnej karte typovej pozície "Finančný sprostredkovateľ".

Informácie pre uchádzača:

Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého uchádzača osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí budú pozvaní na výberové konanie. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
Komunikačné zručnosti
Obchodné zručnosti
Schopnosť rozvíjať sa
Flexibilita
Sebaovládanie
Spoľahlivosť
Samostatnosť
Odolnosť voči záťaži

Požadovaná odborná prax:
3 mesiace

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
Základné ovládanie výpočtovej techniky

Administratívne zručnosti:
Slovný prejav, schopnosť vyjadrovania

Vodičské oprávnenie:
spôsobilosť viesť MV

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Slovenská pošta, a. s., je popredný poskytovateľ moderných komunikačných, distribučných a platobných služieb na domácom trhu, s vytvorenými logistickými podmienkami na podnikanie v strednej a východnej Európe.

Slovenská pošta ponúka svoje služby prostredníctvom siete 1566 pôšt. Z nich 1333 sa nachádza v malých obciach a okolo 200 je v mestách. V mestských aglomeráciách je celkove 20 percent pôšt. Zákazníkom je k dispozícii 7094 poštových schránok. V tuzemskom styku prijme Slovenská pošta ročne celkove 338 mil. listových a balíkových zásielok. V medzinárodnej poštovej prevádzke prepraví ročne 1,1 mil. kg listových zásielok a takmer 140 tis. balíkov.

Adresa:

Slovenská pošta, a.s.
Partizánska cesta 9
975 99 Banská Bystrica
Slovenská republika

Kontaktné údaje:

Elena Hakelová
Horná 1, 974 01 Banská Bystrica, 048/-=KONTAKT=-


Počet videní: 27
Ponúkaná mzda: 945 EUR
Inzerent:Slovenská pošta, a.s. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-04 (28 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Banskobystrický kraj Banská Bystrica
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.