Penta Hospitals SK, a. s.

Koordinátor pre rozvoj obchodu a služieb

Penta Hospitals SK, a. s.25.04.2024

Informácie o pracovnom mieste

Miesto práce

Bratislava
Bratislava

Náplň práce, informácie o pracovnom mieste

Ste vo svojom živle, keď máte organizovať eventy súvisiace so zdravím? Víria Vám v hlave myšlienky, ako osloviť danú cieľovú skupinu? Viete navrhnúť služby a produkty, ktoré by mohli byť súčasťou tej-ktorej aktivity? Tak neváhajte a pridajte sa k nám. Posilňujeme náš obchodný tím o koordinátora "Dní zdravia", eventov a iných podporných aktivít pre firemných klientov našej siete v rámci celého Slovenska. Čo bude Vašou náplňou práce: * Koordinujete prípravu a realizáciu akcií a eventov u klientov so zameraním na podporu prevencie a zdravého životného štýlu a tiež na prezentáciu ostatných produktov a služieb firmy * Komunikujete s dodávateľmi s cieľom efektívnej organizácie "Dní zdravia", eventov a iných podporných aktivít na základe požiadaviek klienta * Vyhľadávate a oslovujete nových dodávateľov na spoluprácu * Zodpovedáte za kompletnú organizáciu jednotlivých eventov z kancelárie aj na mieste (kde, kto, kedy, čo bude robiť) * Aktívne monitorujete situáciu na trhu a analyzujete obchodné, resp. marketingové aktivity konkurencie v oblasti "well-beingových" aktivít * Organizujete a koordinujete podporné obchodné , resp. marketingové aktivity smerujúce k zvýšenému dopytu po službe "Dni zdravia" a sami prichádzate s nápadmi ohľadom zvyšovania atraktívnosti produktu * Úzko spolupracujete s oddelením marketingu a s kolegami z oddelenia obchodu * Realizujete a dodržiavate jednotnú a ucelenú komunikáciu značky, produktov a služieb v rámci celej skupiny ProCare * Udržujete vzťahy s existujúcimi klientami a podieľate sa na akvizícií nových klientov * Riešite administratívnu stránku podujatí (žiadanky, objednávky, podklady k fakturácií, mesačný report aktivít) Pre lepšie pochopenie pracovnej pozície Vám prikladáme link: Dni zdravia - Penta Hospitals Čo od Vás očakávame: * Minimálne stredoškolské vzdelanie s maturitou * Výborné organizačné schopnosti a time management * Kreatívny prístup k riešeniu zadaných úloh * Vynikajúce komunikačné schopnosti a pro-klientsky prístup * Obchodné zručnosti, skúsenosti s oslovovaním nových/existujúcich klientov * Schopnosť pracovať samostatne, ale aj ako súčasť tímu * Zodpovednosť a precíznosť * Schopnosť promptne reagovať na požiadavky klienta a od iných oddelení * Vodičský preukaz sk. B - aktívny vodič podmienkou * Ochota cestovať v rámci SR

Ponúkaný plat

1200EUR

Benefity a ďalšie výhody

Svoju identitu nespájame len s prácou. Ponúkame Vám možnosť realizovať a ďalej rozvíjať svoje schopnosti a skúsenosti, možnosť spolupodieľať sa na zvyšovaní spokojnosti našich klientov a najmä možnosť prispievať k šíreniu osvety a povedomia o zdravom životnom štýle. Ponúkame Vám tiež prácu v zohranom a priateľskom tíme, ktorú dopĺňa flexibilita pracovného času ako aj možnosť pracovať z domu. Okrem toho sa môžete tešiť na:
- Stabilné zamestnanie
- Príjemné pracovné prostredie ako aj priateľský profesionálny kolektív
- Možnosť profesionálneho uplatnenia a kariérneho rastu
- Odborné školenia a osobnostný rozvoj
- Benefity pre zdravie, kultúru, voľný čas a rodinu

Termín nástupu do práce

dohodou

Druh pracovného pomeru

plný úväzok, skrátený úväzok

Informácie pre uchádzača

Zaujala Vás naša ponuka? Neváhajte a pošlite nám Váš štrukturovaný životopis v slovenskom jazyku. Všetkým uchádzačom ďakujeme za prejavený záujem. Po starostlivom posúdení životopisov budeme telefonicky kontaktovať iba uchádzačov postupujúcich do ďalšieho kola.

Požiadavky na zamestnanca

Minimálne požadované vzdelanie

stredoškolské s maturitou

Jazykové znalosti

Slovenský jazyk

Vhodné pre absolventov

Nie

Vodičský preukaz

skupina: B

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti

Sme integrovaným poskytovateľom zdravotnej starostlivosti novej generácie.
Naším poslaním je, aby ľudia na Slovensku mali prístup k zdravotnej starostlivosti novej generácie. Vytvárame sieť nemocníc a polikliník, kde je pacient v centre našej pozornosti. Liečiť a pomáhať si vyžaduje veľkých ľudí, s ktorými spoločne budujeme lepšie zdravotníctvo na Slovensku. Pridajte sa k nám.

investujeme, inovujeme a zavádzame nové procesy
k pacientom pristupujeme zodpovedne a s rešpektom
neustále zvyšujeme bezpečnosť a kvalitu poskytovanej zdravotnej starostlivosti
staráme sa o odborný rozvoj našich zamestnancov

PONÚKAME:

stabilnú prácu v moderných nemocniciach a poliklinikách
skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti

Adresa

Penta Hospitals SK, a. s.
Einsteinova 23-25
85101 Bratislava 5
Slovenská republika


Kontaktné údaje

Bartalová Veronika
Tel: -=KONTAKT=-


Centrála spoločnostiBratislavaAdmin a HQ2-3 roky

Počet videní: 12
Ponúkaná mzda: 1200 EUR
Inzerent:Penta Hospitals SK, a. s.
Zverejnené dňa:2024-04-10 (21 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Žilinský kraj Bratislava
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.