Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

SENIOR Právnik (Real-Estate) (Ref. č.: -=KONTAKT=-)

Informácie o pracovnom mieste

Ste skúsený právnik z oblasti Real-Estate a pozeráte sa po zmene? Ak máte skúsenosti s draftovaním a vyjednávaním nájomných zmlúv v slovenčine aj angličtine, ste tým, koho hľadáme! Ponúkame Vám pozíciu SENIOR Právnika pre medzinárodnú spoločnosť v oblasti developmentu/ Real-Estate na Slovensku. Náplň práce: - Právna činnosť súvisiaca so zakladaním nových projektov, v oblasti akvizícií pozemkov, kúpy pozemkov, zriaďovania vecných bremien - Príprava zmlúv na kúpu pozemkov, zmlúv o budúcej zmluve, dodatkov k zmluvám a všetkých súvisiacich žiadostí, súhlasov, vyhlásení - Príprava dokumentov týkajúca sa povoľovacích procesov, správou a prevádzkou majetku spoločnosti, nájomných zmlúv - Proces právneho due diligence pri nových akvizíciách - príprava zmlúv na stavebné práce, zmlúv súvisiacich so správou a prevádzkou majetku spoločnosti - príprava budúcich nájomných zmlúv, nájomných zmlúv, dodatkov k nájomným zmluvám

Benefity a ďalšie výhody:

- možnosť práce z home-office

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

Požiadavky: - VŠ vzdelanie - Skúsenosť na obdobnej pozícií minimálne 5 rokov - Skúsenosť z oblasti Real-Estate - Skúsenosti s draftovaním a vyjednávaním nájomných zmlúv v angličtine aj slovenčine - Anglický jazyk na ústnej a písomnej úrovni minimálne B2 - C1 Možnosť uväzku je len na TPP.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.


Počet videní: 3
Ponúkaná mzda: 2800 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-10 (22 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Bratislava
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.