Slovenská pošta, a.s.

Poštový doručovateľ - Pošta Valaliky a Pošta Geča

  • Miesto práce:
    Valaliky, Geča
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    TT 5, TPČ 37,5 hod., stupeň náročnosti 2, možnosť zárobku až do výšky 1010 € mesačne brutto, (základná mzda 900 € mesačne + pobádacia zložka mzdy do výšky 110 € mesačne)
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

Poštový doručovateľ je kvalifikovaný zamestnanec zabezpečujúci doručovanie zásielok (najmä listových, reklamných, peňažných poukazov), letákov, tlače a finančných hotovostí na odovzdacie miesta v rámci doručovacieho rajóna, oznamovanie zákazníkom uloženie zásielok na pošte, príjem zásielok od zákazníkov, inkasovanie SIPO, poskytovanie informácií o produktoch SP, a. s., ponuka produktov SP, a. s., triedenie zásielok pre svoj doručovací rajón, založenie zásielok v smere pochôdzky, vedenie predpísanej evidencie, zápis a vyúčtovanie zásielok, poskytovanie služieb SP, a. s., podobných alebo zhodných s charakterom a spôsobom práce poštového doručovateľa a pod.

Informácie pre uchádzača:

• sociálne výhody • firemné benefity - zázemie veľkej spoločnosti -príspevok na stravu -príspevok pri pracovnom výročí - oceňujeme lojalitu a senioritu -príspevok pri dlhodobej práceneschopnosti, mimoriadna sociálna výpomoc -príspevok na rôzne športové a kultúrne podujatia -s cieľom podporiť aj mladé rodiny s deťmi, ktorým poskytujeme napr. príspevok pri prvom nástupe do školy, organizujeme detské letné tábory pre deti zamestnancov. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované kritéria a budú pozvaní na výberové konanie. ďakujeme za pochopenie Váš životopis spolu s motivačným listom starostlivo posúdime. Vzhľadom na veľký záujem zo strany uchádzačov bohužiaľ nie je možné kontaktovať každého kandidáta osobne. Kontaktovať budeme len uchádzačov, ktorí spĺňajú požadované kritéria a budú pozvaní na výberové konanie. Ďakujeme za pochopenie.

Všeobecne požadované znalosti:

Osobnostné predpoklady:
komunikačné zručnosti
spoľahlivosť
samostatnosť

Požadovaná odborná prax:
3 mesiace - možnosť udelenia výnimky

Úroveň ovládania výpočtovej techniky:
základné ovládanie výpočtovej techniky

Administratívne zručnosti:
slovný prejav
schopnosť vyjadrovania

Špeciálne zručnosti:
nevyžaduje sa

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Slovenská pošta, a. s., je popredný poskytovateľ moderných komunikačných, distribučných a platobných služieb na domácom trhu, s vytvorenými logistickými podmienkami na podnikanie v strednej a východnej Európe.

Slovenská pošta ponúka svoje služby prostredníctvom siete 1566 pôšt. Z nich 1333 sa nachádza v malých obciach a okolo 200 je v mestách. V mestských aglomeráciách je celkove 20 percent pôšt. Zákazníkom je k dispozícii 7094 poštových schránok. V tuzemskom styku prijme Slovenská pošta ročne celkove 338 mil. listových a balíkových zásielok. V medzinárodnej poštovej prevádzke prepraví ročne 1,1 mil. kg listových zásielok a takmer 140 tis. balíkov.

Adresa:

Slovenská pošta, a.s.
Partizánska cesta 9
975 99 Banská Bystrica
Slovenská republika

Kontaktné údaje:

Erika Székelyová
Thurzova 1, 042 21 Košice, 055/-=KONTAKT=-


Počet videní: 8
Ponúkaná mzda: 1010 EUR
Inzerent:Slovenská pošta, a.s. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-12 (19 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Košický kraj
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.