Obec Kanianka

Riaditeľ/ka materskej školy

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Riaditeľ školy a školského zariadenia

Pracovná oblasť: Výchova, vzdelávanie a šport

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Kvalifikačné predpoklady a osobitné kvalifikačné požiadavky, iné kritéria a požiadavky: kvalifikačné predpoklady na výkon pracovnej činnosti v príslušnej kategórií a podkategórii pedagogického zamestnanca (§10 zákona č. 138/2019 Z.z.), získanie vyžadovaného stupňa vzdelania v príslušnom odbore vzdelávania alebo študijnom odbore a v príslušnom študijnom programe (§11 a §12 zákona č. 138/2019 Z.z.), bezúhonnosť (15 zákona č. 138/2019 Z.z. a § 3 zákona č. 552/2003 Z.z), zdravotná spôsobilosť (§16 zákona č 138/2019 Z.z.), ovládanie štátneho jazyka (§17 zákona č. 138/2019 Z.z.). najmenej päť rokov pedagogickej činnosti (§3 zákona č. 596/2003 Z.z). Ďalšie požiadavky a kritéria: znalosť príslušnej legislatívy pre daný druh a typ školy alebo školského zariadenia, znalosť problematiky riadenia školy, riadiace, komunikačné a organizačné schopnosti, asertivita, flexibilita, zodpovednosť, spoľahlivosť, osobnostné a morálne predpoklady, aktívna znalosť práce s PC (Word, Excel, Internet) spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, výhodou je vodičský preukaz skupiny B.

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Počet hodín za týždeň: 37.5

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto vo verejnom záujme


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie
Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa
Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa

Prax: aspoň 5 rokov

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Počítačové zručnosti: Internet - pokročilá
Kancelárske balíky - Microsoft Excel - pokročilá
Kancelárske balíky - Microsoft Word - pokročilá

Vodičské oprávnenie: Skupina B

Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
organizovanie a plánovanie práce
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
vedenie ľudí
vyjednávanie

Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
asertivita
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
praktické myslenie
trpezlivosť
umelecký talent (napr. hudobný, pohybový, literárny)

Ďalšie požiadavky: Zoznam požadovaných dokladov: písomná žiadosť o zaradenie do výberového konania, overené kópie dokladov o dosiahnutom vzdelaní, fotokópie ďalších dokladov preukazujúcich získané špecifické znalosti (certifikáty, atestácie), profesijný štruktúrovaný životopis, motivačný list, potvrdenie o dĺžke pedagogickej činnosti, písomný návrh koncepcie rozvoja školského zariadenia v rozsahu maximálne 15 strán, písomný súhlas uchádzača s použitím osobných údajov pre potreby výberového konania podľa zákona č. 18/2018 Z.z o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, čestné vyhlásenie o pravdivosti všetkých uvádzaných údajov uvedených v prílohe žiadosti. Písomnú žiadosť o účasť na výberovom konaní s požadovanými dokladmi posielajte alebo osobne doručte najneskôr do 07.05.2024 do 15:00 hod na adresu Obec Kanianka, SNP 583/1, 972 17 Kanianka. Obálku označte heslom VÝBEROVÉ KONANIE - MATERSKÁ ŠKOLA KANIANKA. Dátum, miesto a hodinu výberového konania písomne oznámi príslušná rada školy tým uchádzačom, ktorí spĺňajú kritéria vyhláseného výberového konania.

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Obec Kanianka

Iné možnosti práce


Počet videní: 24
Inzerent:Obec Kanianka [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-15 (16 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Trenčiansky kraj Prievidza
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.