OCEAN TOUR s.r.o.

Hlavný kuchár

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce:  zodpovedá za správne a kvalitné vykonávanie prípravných prác, aby sa počas prevádzky mohli venovať výlučne kvalitnej príprave jedál,
 zabezpečuje, rozdeľuje, organizuje a kontroluje prácu ostatných zamestnancov v kuchyni /kuchár, pomocný personál, čistenie zeleniny predpísaným spôsobom na predpísaných miestach a následne upratanie/,
 kontroluje a udržiava čistotu v kuchyni a zverených skladov,
 sleduje záručné doby u zverených potravín, pravidelne a včas objednáva potrebné potraviny tovar u priameho nadriadeného v potrebnom množstve a kvalite, správne preberá a skladuje potraviny,
 plánuje výrobu jedál a poskytuje podklady pre tvorbu jedálnych lístkov, a la carte, sezónnej ponuky,
 dozerá na všetky kuchárske činnosti, najmä na technologické postupy, na veľkosť porcií a celkovú kompletizáciu, na dodržiavanie správnej servírovacej teploty,
 zostavovanie jedálneho lístka a poradia pokrmov, zostavovanie sezónnych ponúk jedál,
 zodpovedá za kvalitu, množstvo, vzhľad a hygienickú nezávadnosť pripravených jedál,,
 príprava a úprava produktov a pokrmov,
 ošetrovanie kuchynského náradia a vybavenia,
 vykonáva správne preberanie zmien - potravín - zodpovedá za množstve a kvalitu zverených potravín,
 zabezpečuje a zodpovedá za udržiavanie pracoviska počas prevádzky - dodržiava zásady osobnej a pracovnej hygieny,

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu

Počet mesiacov: 12

Zmennosť: dvojzmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 1 300 €
mesačne

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie - kuchár a čašník

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov
finančná a ekonomická gramotnosť
fyzická zdatnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa
manuálna zručnosť
matematická gramotnosť
osobnostný rozvoj
prezentovanie
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
rozhodovanie
samostatnosť
technická gramotnosť
tímová práca

Osobnostné predpoklady: analytické myslenie
asertivita
cieľavedomosť
dominantnosť
empatia
iniciatívnosť
komunikatívnosť
ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)
pamäť
pozornosť
praktické myslenie
precíznosť (presnosť)
predstavivosť
sebaistota
sebaovládanie
spoľahlivosť
trpezlivosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

OCEAN TOUR s.r.o.

Pozícia / odvetvie:Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo/Kuchár/Šéfkuchár
Dátum zverejnenia:10.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 1
Ponúkaná mzda: 1300 EUR
Inzerent:OCEAN TOUR s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-17 (14 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Košický kraj Michalovce
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.