DataCentrum

Samostatný odborný referent podporných činností

  • Miesto práce:
    Cintorínska 5
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    840EUR
    839,-=KONTAKT=-,50 EUR
    Suma základnej mzdy v zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. a 553/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov bude upravená v závislosti od dĺžky započítanej odbornej praxe a nariadenia vlády SR č. 388/2018 Z.z. (trieda 5).
    K tarifnému platu zamestnancovi môže byť priznaný aj osobný príplatok podľa zákona č. 553/2003 Z.z. v znení neskorších predpisov. Výsledný plat bude predmetom osobného pohovoru a bude sa odvíjať od skúseností a odborných znalostí uchádzača.
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

- zabezpečovanie a zodpovednosť za prijímanie/odosielanie pošty v rámci vnútroštátnej a zahraničnej poštovej prepravy pre DataCentrum,
- vedenie kompletnej dokumentácie súvisiacej s mobilnými telefónmi a samotná správa v oblasti poskytovania mobilných a dátových služieb,
- vedenie dokumentácie súvisiacej s autoprevádzkou, zabezpečovanie servisu a opráv služobných a referentských vozidiel dodávateľským spôsobom,
- vedie Záznam o prevádzke služobných/ referentských vozidiel, ktoré mu boli zverené do starostlivosti a užívania,
- mesačne predkladá vyúčtovanie pohonných látok za vozidlá, ktoré mu boli zverené do starostlivosti a užívania,
- vedie a zodpovedá za vedenie vozového zošita za zverené služobné/ referentské motorové vozidlá,
- vedie a zodpovedá za vedenie denníku dispečera za zverené služobné/ referentské motorové vozidlá,
- vyhotovuje a k zúčtovaniu predkladá vyúčtovanie finančných prostriedkov - hotovosti /zúčtovateľnej zálohy/ na úhradu nákupu pohonných látok, olejov a mazív, na drobný nákup týkajúci sa zabezpečenia prevádzky zverených služobných/ referentských motorových vozidiel, drobnú údržbu a opravy týchto vozidiel,
- zodpovednosť za sklad civilnej ochrany a starostlivosť za materiál civilnej ochrany,
- vedenie došlej a odoslanej pošty Odboru VS a podporných činností,
- vykonávanie administratívnych a pomocných činností pre Odbor VS a podporných činností

Benefity a ďalšie výhody:

- 5 dní dovolenky nad rámec zákonníka práce,
- pružný pracovný čas,
- možnosť práce z domu,
- príspevky na DDS, rekreáciu, dopravu do zamestnania,
- možnosť odborného rastu formou vzdelávania/školení

Informácie pre uchádzača:

Zoznam požadovaných dokladov:
- písomná žiadosť o zaradenie do výberového konania. Do predmetu žiadosti (e-mailu) uveďte názov funkcie,
- kópia dokladu o dosiahnutom najvyššom vzdelaní,
- výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace,
- čestné vyhlásenie o spôsobilosti uchádzača na právne úkony v plnom rozsahu,
- profesijný štruktúrovaný životopis s uvedením vzdelania, prehľadu doterajšej odbornej a riadiacej praxe,
- písomný súhlas so spracovávaním svojich osobných údajov za účelom obsadenia pozície v súlade s ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov,

Dátum podania žiadosti spolu s požadovanými dokladmi je do 23.05.2024
Rozhodujúcim je dátum podania na poštovej pečiatke, resp. dátum zaslania elektronickými prostriedkami kontaktnej osobe.
Spôsob podania žiadosti spolu s požadovanými dokladmi:
písomne alebo elektronickými prostriedkami (pri zaslaní žiadosti spolu s požadovanými dokladmi elektronickými prostriedkami je uchádzač povinný doručiť žiadosť spolu s požadovanými dokladmi DataCentru aj písomne, najneskôr v deň uskutočnenia výberového konania) na adresu:
DataCentrum
Cintorínska 5
814 88 Bratislava
s uvedením označenia v ľavej časti obálky: "VÝBEROVÉ KONANIE",
prípadne na e-mailovú adresu:email
Ďalšie informácie o výberovom konaní budú poskytnuté na č. tel.: 02/59278225. Pre rýchlejšiu komunikáciu s uchádzačmi požadujeme v žiadosti uviesť aj telefonický, resp. e-mailový kontakt.

Všeobecne požadované znalosti:

- VP skupiny B. - aktívne vedenie motorového vozidla
- vzdelanie ekonomického smeru výhodou,
- odborná prax v administratíve min. 2 roky,
- odborné zručnosti: strojopis,
- zodpovednosť, precíznosť a dôslednosť,
- schopnosť samostatne riešiť zadané úlohy

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské s maturitou
  • Vodičský preukaz:
    B

Iné znalosti:

Internet (e-mail, www), Lotus Notes, Microsoft Outlook, OpenOffice

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

DataCentrum bolo zriadené zriaďovacou listinou k 1.1.1996 ako samostatná rozpočtová organizácia, ktorej zriaďovateľom je Ministerstvo financií Slovenskej republiky.

DataCentrum bolo vytvorené ako Oblastné výpočtové stredisko pri Slovenskej plánovacej komisii v roku 1965, neskôr k 1.4.1971 premenované na Výpočtové laboratórium Slovenskej plánovacej komisie.

DataCentrum, v zmysle štatútu, zabezpečuje predovšetkým správu a prevádzkovanie rozsiahlych projektov informačných systémov rezortu Ministerstva financií SR, vrátane celoštátne významných informačných systémov. Tieto činnosti spočívajú v overovaní, zavádzaní a prevádzkovaní jednotlivých informačných systémov, v softvérových, technických a komunikačných riešeniach, ktoré vyplývajú z obsluhy, údržby a rozširovaní informačných systémov inštalovaných v DataCentre za účelom podpory analytických, riadiacich a legislatívnych činností rezortu.

DataCentrum zabezpečuje spracúvanie a poskytovanie informácií z oblasti štátneho rozpočtu, štátnej pokladnice, daňovej, colnej, finančnej, majetkovej a z ďalších rezortných a aj mimorezortných oblastí vrátane technickej, programovej a komunikačnej podpory, bezpečnosti a ochrany spracovávaných dát.

DataCentrum je správcom informačno-komunikačnej technologickej (IKT) infraštruktúry, ktorá zabezpečuje technickú, komunikačnú a systémovú podporu projektov prevádzkovaných v DataCentre - informačných systémov verejnej správy, existujúcich aplikačných systémov (ŠP, CES, RIS, EIS, RUZ a ďalšie). Prístupy, podporu, odborné poradenstvo a riešenie požiadaviek na aplikačnú, technologickú metodickú podporu pre používateľov týchto informačných systémov zabezpečuje DataCentrum prostredníctvom Centra používateľov (CPU).

Podrobnejšie informácie o projektoch sú sprístupnené v rámci centrálneho metainformačného systému na web stránke https://metais.vicepremier.gov.sk.

Okrem informačných systémov riešených a zabezpečovaných na podporu riadiacich aktivít MF SR je v DataCentre i naďalej úspešne prevádzkovaný projekt monitorovacieho systému pre štrukturálne fondy a Kohézny fond (ITMS) a centrálny informačný systém, slúžiaci na evidenciu, následné spracovávanie, export, výmenu dát, údajov a dokumentov medzi žiadateľom/prijímateľom, poskytovateľom pomoci a ďalšími orgánmi zapojenými do implementácie európskych štrukturálnych a investičných fondov (ITMS2014+).

DataCentrum je v zmysle § 23c zákona č.431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov od 1.1.2014 prevádzkovateľom Registra účtovných závierok a v súlade so zákonom č.145/1995 Z. z. o správnom konaní poskytovateľom a overovateľom výstupov z Registra účtovných závierok. Všetky súvisiace činnosti sú zabezpečované osobitným špecializovaným pracoviskom - Podateľňa RÚZ.

Z hľadiska výstupov poskytuje DataCentrum služby predovšetkým Ministerstvu financií SR, Štátnej pokladnici, ostatným orgánom a inštitúciám verejnej správy a niektorým neštátnym a komerčným organizáciám.

DataCentrum zaviedlo a od roku 2006 používa systém manažérstva kvality podľa normy ISO 9001:2015 v oblasti zabezpečenia prevádzkovania, správy, koordinácie ochrany informačných systémov a spracovania údajov.

DataCentrum za vynikajúce výsledky v oblasti verejného obstarávania v roku 2021 získalo ocenenie Zodpovedný obstarávateľ 2021 a umiestnilo sa na 3. mieste v kategórii "Ústredné orgány štátnej správy" s hodnotením A+. Celkové hodnotenie je na stránke https://www.transparex.sk/hodnotenie-obstaravatelov.

Oblasť pôsobenia:

Spracovanie dát, poskytovanie serverového priestoru na internete a súvisiace služby

Adresa:

DataCentrum
Cintorínska 2301/5
81108 Bratislava - mestská časť Staré Mesto
Slovenská republika

Kontaktné údaje:

Alexandra Královičová
Cintorínska 2301/5, Bratislava - mestská časť Staré Mesto, 81108, Slovenská republika
Tel:-=KONTAKT=-

Pozícia / odvetvie:Administratívny pracovník
Dátum zverejnenia:23.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 8
Ponúkaná mzda: 840 EUR
Inzerent:DataCentrum [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-23 (11 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Bratislava
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.