Mesto Banská Bystrica

Kuchár/ka

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: Výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál alebo zložitých jedál studenej kuchyne a výroba polotovarov z predspracovaných surovín na prípravu hlavných jedál. Výroba a výdaj bežných druhov múčnikov a cukrárskych výrobkov (napr. koláče, bábovky, vianočky), výroba teplých múčnikov (napr. šišky, ovocné nákypy).

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu

Počet mesiacov: 12

Zmennosť: jednozmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto vo verejnom záujme

Ponúkané výhody: Dovolenka nad rámec Zákonníka práce.
Príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie.
Príspevok na stravovanie.
Pravidelný výplatný termín v 11. kalendárny deň po ukončení predchádzajúceho mesiaca.


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Stredné odborné vzdelanie
Úplné stredné odborné vzdelanie

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Ďalšie požiadavky: - výučný list, maturitné vysvedčenie v odbore kuchár, prípadne akreditovaný kurz kuchár - zdravotná spôsobilosť, hygienické minimum - prax v odbore vítaná Informácia pre uchádzača : - druh pracovného pomeru: trvalý pracovný pomer - miesto výkonu práce: ŠJ pri MŠ Karpatská 3, Banská Bystrica - platové zaradenie: v zmysle zákona 553/2003 Z.z. o odmeňovaní vo verejnom záujme - počet obsadzovaných pracovných miest : 1 Zoznam požadovaných dokladov : - žiadosť o prijatie do pracovného pomeru - profesijný životopis s uvedeným telefónnym resp. e-mailovým kontaktom - doklad o dosiahnutom stupni vzdelania a praxi - písomný súhlas uchádzačov na spracovanie osobných údajov (vzor súhlasu so spracovaním osobných údajov sa nachádza na webovej stránke Mesta Banská Bystrica www.banskabystrica.sk - zamestnanie v samospráve). Termín nástupu : 1.7.2024, prípadne dohodou. Termín uzávierky žiadostí uchádzačov o pracovnú pozíciu : 7.5.2024. Žiadosti je potrebné posielať na adresu : Mesto Banská Bystrica Oddelenie riadenia ľudských zdrojov Československej armády -=KONTAKT=-Banská Bystrica Alebo na emailovú adresu : [email protected].

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Mesto Banská Bystrica

Pozícia / odvetvie:Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo/Kuchár/Šéfkuchár
Dátum zverejnenia:16.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 1
Inzerent:Mesto Banská Bystrica [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-23 (11 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Banskobystrický kraj Banská Bystrica
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.