Mesto Banská Bystrica

Učiteľ/ka materskej školy

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Učiteľ v materskej škole

Pracovná oblasť: Výchova, vzdelávanie a šport

Počet voľných miest: 5

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu

Počet mesiacov: 12

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto vo verejnom záujme

Ponúkané výhody: Zamestnanecké výhody, benefity:
5 dní dovolenky navyše, príspevok na DDS po skončení skúšobnej doby, príspevok na stravu zo sociálneho fondu a príspevok na rekreáciu po splnení zákonných podmienok.



Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Úplné stredné odborné vzdelanie
Vysokoškolské vzdelanie prvého stupňa - predškolská a elementárna pedagogika - 75 Pedagogické vedy
Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa - predškolská a elementárna pedagogika - 75 Pedagogické vedy

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Všeobecné spôsobilosti: samostatnosť

Osobnostné predpoklady: empatia
komunikatívnosť
pozornosť
spoľahlivosť

Ďalšie požiadavkyInformácia pre uchádzačov: Predpokladaný termín nástupu: 1.9.2024 prípadne dohodou Predpokladaný termín osobných pohovorov: máj 2024 Forma osobných pohovorov: uchádzači, ktorí spĺňajú požadované kritériá a odovzdajú všetky požadované doklady k dátumu uzávierky, budú emailom pozvaní na osobné pohovory, najmenej 3 dni pred termínom konania. Základná zložka mzdy: v zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov, osobný príplatok v závislosti od plnenia úloh a náročnosti vykonávanej práce po skončení skúšobnej doby. Zoznam požadovaných dokladov: - žiadosť o prijatie na uvedenú pozíciu, - profesijný štruktúrovaný životopis, - presnú adresu pre doručovanie písomností, e-mailovú adresu a telefonický kontakt, - fotokópia dokladu o najvyššom dosiahnutom vzdelaní, - súhlas so spracovaním osobných údajov (vzor súhlasu so spracovaním osobných údajov sa nachádza na webovej stránke Mesta Banská Bystrica www.banskabystrica.sk - úrad - zamestnanie v samospráve). Bez súhlasu so spracovaním osobných údajov nebude možné prijať žiadosť kandidátov. Mesto Banská Bystrica si vyhradzuje právo neprizvať na osobné pohovory uchádzačov, ktorí nespĺňajú všetky uvedené kritéria a požiadavky alebo nedoručia v termíne všetky požadované doklady. Žiadosti o prijatie do pracovného pomeru je potrebné doručiť do 24.5.2024 osobne alebo poštou (rozhoduje dátum evidenčnej pečiatky MsÚ Banská Bystrica) na adresu: Mestský úrad Banská Bystrica Československej armády -=KONTAKT=-Banská Bystrica Kontaktná osoba: Darina Kamenská Telefón: 048/-=KONTAKT=-e-mail:email

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Mesto Banská Bystrica

Pozícia / odvetvie:Vzdelávanie a školstvo/Učiteľ na strednej škole
Dátum zverejnenia:16.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 6
Inzerent:Mesto Banská Bystrica [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-23 (12 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Banskobystrický kraj Banská Bystrica
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.