Bc. Lukáš Urminský - BAR

Kuchár/ka (Prašice)

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: príprava jedál,...

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Pracovný čas: 09:-=KONTAKT=-:00

Zmennosť: jednozmenná

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 8,5 €
za hodinu

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Strava zdarma, osobnostné prémie


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie

Prax: aspoň 6 mesiacov

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Áno

Vodičské oprávnenie: Skupina B
Skupina B1

Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť
komunikácia (jednanie s ľuďmi)
manuálna zručnosť
samostatnosť
tímová práca

Osobnostné predpoklady: iniciatívnosť
pozornosť
precíznosť (presnosť)
spoľahlivosť

Ďalšie požiadavky: kontakt: BAR BURGER & RESTAURANT, PRAŠICE. TEL: -=KONTAKT=-

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Bc. Lukáš Urminský - BAR

Pozícia / odvetvie:Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo/Kuchár/Šéfkuchár
Dátum zverejnenia:21.04.2024

Iné možnosti práce


Počet videní: 5
Inzerent:Bc. Lukáš Urminský - BAR
Zverejnené dňa:2024-04-24 (11 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Nitriansky kraj Topoľčany
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.