Slovenská pošta, a.s.

Zamestnanec back office - dispečerka

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    900 EUR mesačne s možnosťou získania pobádacej zložky mzdy až do výšky 117 EUR mesačne.
  • Druh pracovného pomeru:
  • Termín nástupu do práce:
    dohodou (ASAP)

Informácie o pracovnom mieste

Vykonávanie činností tzv. oblastného uzla, vykonávanie činností tzv. oblastného spracovateľského strediska. Vykladanie a nakladanie zásielok z/do poštových kurzov, odovzdanie a preberanie záverov, nakladenie podaných zásielok do obalov, príjem, triedenie a odovzdávanie záverov, tvorenie uzáverov a záverov, zapisovanie zásielok, triedenie zásielok, letákov, tlače, vykonávanie prác súvisiacich s poštovými priečinkami (najmä triedenie a vydávanie zásielok), príjem zapísaných zásielok a zásielok platených prevodom a v hotovosti, príjem a balenie určených zásielok hromadného podaja, polepovanie a pečiatkovanie podaných zásielok, dokladové pátranie po zásielkách, kontrolovanie a vracanie potvrdených doručeniek, práce so zásielkami po odbernej lehote, kontrolovanie prevádzkových dokladov pošty, vykonávanie zberných jázd, vyberanie poštových schránok, rozvoz poštového materiálu do odkladacích schrán, atď.

Informácie pre uchádzača:

Pracovné miesto má delenú zmenu 06:-=KONTAKT=-:30 a 12:-=KONTAKT=-:30.
Práca kuriéri , vyúčtovanie, PC.

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Slovenská pošta, a. s., je popredný poskytovateľ moderných komunikačných, distribučných a platobných služieb na domácom trhu, s vytvorenými logistickými podmienkami na podnikanie v strednej a východnej Európe.

Slovenská pošta ponúka svoje služby prostredníctvom siete 1566 pôšt. Z nich 1333 sa nachádza v malých obciach a okolo 200 je v mestách. V mestských aglomeráciách je celkove 20 percent pôšt. Zákazníkom je k dispozícii 7094 poštových schránok. V tuzemskom styku prijme Slovenská pošta ročne celkove 338 mil. listových a balíkových zásielok. V medzinárodnej poštovej prevádzke prepraví ročne 1,1 mil. kg listových zásielok a takmer 140 tis. balíkov.

Adresa:

Slovenská pošta, a.s.
Partizánska cesta 9
975 99 Banská Bystrica
Slovenská republika

Kontaktné údaje:

Gabriela Bičanová
Partizánska cesta 9, Banská Bystrica, 975 99, Slovenská republika


Počet videní: 58
Ponúkaná mzda: 900 EUR
Inzerent:Slovenská pošta, a.s. [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-25 (11 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Žilinský kraj Námestovo
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.