Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

Operátor výroby v Prešove so zvozom zo Spiša zdarma! (Ref. č.: -=KONTAKT=-)

Informácie o pracovnom mieste

Hľadáme operátorov výroby do lokality Záborské pri Prešove. Doprava zabezpečená na trase Slovinky - Krompachy - Spišské Vlachy - Spišské Podhradie zdarma Náplňou práce bude: - obsluha a kontrola strojov na výrobných linkách - kontrola a triedenie dielov - vizuálna kontrola komponentov v každej časti výrobného procesu - skenovanie komponentov a dodržiavanie výrobného postupu podľa špecifických výrobných inštrukcií - práca v stoji a nočné zmeny Základná mzda 860€ + variabilná zložka mzdy 140€ + príplatky za nočné zmeny.

Benefity a ďalšie výhody:

- práca v stabilnej spoločnosti s komplexným zaučením a s možnosťou kariérneho rastu - variabilná zložka mzdy 140€ - bonus za flexibilitu do 150€ - bonus za odporučenie 50€ - príplatky za nočné zmeny - zabezpečná firemná doprava - zabezpečené OOPP a lekárske prehliadky

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis. Viac podobných pozícií nájdete na https://sk.gigroup.com/ponuky-prace/?job=&placeOfWork=

Všeobecne požadované znalosti:

- výučný list alebo maturita - skúsenosti na obdobnej pracovnej pozícii výhodou - ochota pracovať v 3-zmennej prevádzke - manuálna zručnosť, technické myslenie - orientácia vo výkresovej dokumentácii - fyzická zdatnosť

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    stredoškolské bez maturity
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.



Počet videní: 98
Ponúkaná mzda: 860 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-05-13 (16 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Košický kraj Spišská Nová Ves
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.