Mgr. Linda Hulínová

Pizzéristka/Pizzérista v talianskej reštaurácií

  • Miesto práce:
  • Ponúkaný plat (základná mzda):
    Zamestnávateľ neuviedol
  • Druh pracovného pomeru:

Informácie o pracovnom mieste

-=KONTAKT=-Pomocník v kuchyni-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)

Pracovná oblasť: Gastronómia

Počet voľných miest: 1

Náplň práce: - príprava jedál podľa stanoveného jedálneho lístka a noriem
- zabezpečenie kvality pripravovaných pokrmov
- dodržiavanie zásad HACCP
- efektívne využívanie surovín a starostlivosť o čerstvosť skladových zásob

Informácie pre uchádzača:

Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas

Zmennosť: dohodou

Nočná práca: Nie

Sezónna práca: Nie

Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa

Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom): 7,7 €
za hodinu

Druh voľnej pracovnej pozície: Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére

Ponúkané výhody: Zamestnanecká strava, dobrý kolektív, možnosť osobného rastu, prehodnocovanie platu na základe skúseností a schopností.


Zdroj: Pracovná ponuka je prevzatá zo stránkyÚradov práce.

Všeobecne požadované znalosti:

Požadovaný stupeň vzdelania: Nižšie stredné odborné vzdelanie

Prax: aspoň 3 mesiace

Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná: Nie

Všeobecné spôsobilosti: organizovanie a plánovanie práce
pružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)
samostatnosť
tímová práca
tvorivosť (kreativita)

Osobnostné predpoklady: pozornosť
praktické myslenie
predstavivosť
spoľahlivosť

Ďalšie požiadavkyBystrá myseľ. Kreativita. Odhodlanie učiť sa, zlepšovať sa a pracovne rásť. Spoľahlivosť a samostatnosť.

Požiadavky na zamestnanca

  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Kontaktné údaje:

Mgr. Linda Hulínová

Pozícia / odvetvie:Cestovný ruch, gastro, hoteliérstvo/Kuchár/Šéfkuchár
Dátum zverejnenia:10.05.2024

Iné možnosti práce



Počet videní: 34
Inzerent:Mgr. Linda Hulínová
Zverejnené dňa:2024-05-20 (25 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Žilinský kraj Bytča
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.