LEDVANCE s.r.o.

Kundendienstmitarbeiter für Front Office Abteilung

  • Place of work:
  • Salary offered (basic salary):
    1300EUR
    Od 1300 EUR brutto mesačne v závislosti od skúseností *
  • Type of employment:
  • Start date:
    dohodou (ASAP)

Job information

Kde inde využiť Vašu aktívnu znalosť nemčiny ak nie na Front office oddelení? Toto oddelenie poskytuje aktívnu zákaznícku podporu pre našich existujúcich nemecky hovoriacich zákazníkov - nejedná sa o konečných zákazníkov, ale veľké retailové spoločnosti, s ktorými spolupracujeme.

Čaká Vás denná aktívna telefonická a emailová komunikácia v nemčine, poskytovanie podpory a informácií zákazníkom, ktoré sa týkajú stavu tovaru na sklade, doručovacieho či reklamačného procesu ako aj denná komunikácia s Key account managermi zodpovednými za jednotlivých zákazníkov.

Dôležitá je dobrá organizácia práce, schopnosť posúdiť prioritu úloh a takisto schopnosť pracovať a orientovať sa v systémoch ako SAP/Excel a pod.

Generally required knowledge:

* AKTÍVNA znalosť nemeckého jazyka je nevyhnutná - celodenná komunikácia telefonicky aj mailovo
* Znalosť aj anglického jazyka je veľmi vítaná
* Skúsenosť so zákazníckym servisom (napr. predchádzajúca prax v oblasti objednávkového procesu, reklamácií, zvládania námietok a sťažností, poskytovania riešení a odpovedí na všeobecné dotazy od zákazníkov) v trvaní ideálne aspoň 1 rok. Prijmeme ale aj šikovného, jazykovo zdatného absolventa.
* Prozákaznícky prístup, príjemné vystupovanie, snaha vyriešiť zákaznícku požiadavku
* Vynikajúce komunikačné a prezentačné zručnosti v nemeckom jazyku (dobrá gramatická znalosť)
* Samostatnosť, dôslednosť, schopnosť rýchlo sa učiť a ,,nasávať" informácie a takisto prioritizovať prichádzajúce úlohy
* Ochota pracovať niektoré dni do 17:00 (nie každý deň pracujete do 17:00, v tíme sa ľudia striedajú so službou do 17:00 - v priemere to vychádza 1x týždenne na človeka)

* Podľa zákona sa vyžaduje zverejňovanie základnej zložky mzdy (minimálna mzda pre inzerované pozície). Ako zamestnávateľ zdôrazňujeme, že pozorne zvážime Vaše odborné schopnosti, predpoklady a skúsenosti na danú pozíciu a odmeňovanie nastavíme spravodlivo vzhľadom k Vašej kvalifikácii na príslušnú pozíciu a vzhľadom k situácii na pracovnom trhu.

Employee requirements

  • Minimum required education:
    stredoškolské s maturitou
  • Language skills:
    Nemecký jazyk (pokročilý - C1)
  • Suitable for graduates:
    Yes

Company information

Company characteristics:

LEDVANCE je jedným zo svetových lídrov v oblasti všeobecného osvetlenia. Ponúka širokú škálu LED svietidiel, pokročilé LED zdroje, inteligentné riešenia pre domácnosti a budovy, ako aj tradičné svetelné zdroje. Vlastníkom LEDVANCE je čínska svetelná spoločnosť MLS Co, Ltd., pričom európska centrála sa nachádza v Mníchove.

Naše obchodné aktivity sú zastúpené vo viac ako 140 krajinách sveta a celosvetovo zamestnávame vyše 3.000 zamestnancov. Sme pokrokoví, flexibilní a orientovaní na zákaznícke riešenia.

Ponúkame:
- bohaté skúsenosti v oblasti svetelného biznisu,
- dobre vybudovanú globálnu predajnú a logistickú sieť,
- dlhoročné vybudované vzťahy so zákazníkmi,
- inovatívne možnosti výskumu a vývoja
- a v neposlednom rade zodpovedné správanie sa k životnému prostrediu.

Na Slovensku je spoločnosť LEDVANCE lokalizovaná v Nitre, kde pôsobíme ako biznis centrum pod názvom LEDVANCE BUSINESS SERVICES. Popri tradičnom predaji svetelných zdrojov a riešení, je našou primárnou úlohou poskytovať globálnu podporu zahraničným pobočkám a obchodným zastúpeniam. V súčasnosti zamestnávame vyše 300 zamestnancov a neustále rastieme.


Kontakt na spoločnosť:
E-mail:email

Area of operation:

Kombinované administratívno-kancelárske činnosti

Adress:

LEDVANCE s.r.o.
Štúrova 22
94901 Nitra
Slovenská republika

Contact information:

Martina Ivanová
Tel:-=KONTAKT=-



Počet videní: 35
Ponúkaná mzda: 1300 EUR
Inzerent:LEDVANCE s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-05-29 (34 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Nitriansky kraj Nitra
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.