Grafton Recruitment Slovakia s.r.o.

Aplikačný inžinier (Ref. č.: -=KONTAKT=-)

Informácie o pracovnom mieste

Úspešná technologická spoločnosť obsadzuje pozíciu APLIKAČNÉHO INŽINIERA v Bratislave. Hľadáme kandidáta s technickým backgroundom v rámci strojárstva ideálne obrábania kovov. Náplň práce na tejto pracovnej pozícii: - Poskytovať praktické odborné znalosti v oblasti CNC obrábania kovov - Vyhodnocovať požiadavky zákazníkov a definovať optimálne riešenie pre zákazníka s použitím produktov spoločnosti (obrábacích strojov) vrátane návrhu upínania, výberu rezných nástrojov, definovania procesu obrábania (rezné rýchlosti atď.) - Generovanie procesov obrábania (výber nástrojov, dráhy nástrojov, upínacie prípravky atď.) a vývoj nových stratégií obrábania pomocou počítačom podporovaných technológií - Aktívne sa podieľať na realizácii projektu na kľúč - Podporovať predaj v rámci predpredajných činností - Predvádzanie stroja a jeho funkcií zákazníkom počas predpredaja/výstavy - Poradenstvo pre zákazníka - Poskytovanie vysokej úrovne technickej podpory externým zákazníkom v ich lokalite - Poskytovanie školení a aplikačnej podpory zákazníkom na mieste v rámci Európy - Komunikovať so zákazníkom s cieľom zabezpečiť jeho spokojnosť a implementovať všetky potrebné nápravné opatrenia - Proaktívna komunikácia, spolupráca a ponuka služieb na vysokej úrovni v rámci celej spoločnosti - Včasné vyplnenie a predloženie všetkých požadovaných dokumentov

Benefity a ďalšie výhody:

- ročný bonus - občasná možnosť práce z domu - ostatné benefity Vám budú predstavené na pohovore priamo v spoločnosti

Informácie pre uchádzača:

Zašlite nám svoj životopis v slovenskom jazyku a ak máte aj v anglickom jazyku. Viac podobných pozícií nájdete na https://www.grafton.sk/sk/job-search

Všeobecne požadované znalosti:

- technické vzdelanie (strojárstvo) - skúsenosti s obsluhou a programovaním frézovacích technológií - znalosť obrábacích aplikácií a programov (CAD/CAM) - proklientský typ kandidáta - anglický jazyk na komunikatívnej úrovni slovom aj písmom - ochota cestovať do zahraničia (najmä do Európy)

Požiadavky na zamestnanca

  • Minimálne požadované vzdelanie:
    vysokoškolské II. stupňa
  • Vhodné pre absolventov:
    Áno

Informácie o spoločnosti

Charakteristika spoločnosti:

Spoločnosť Grafton Slovakia s.r.o., svetovo uznávaný poskytovateľ personálnych služieb a sprostredkovaní práce, je personálno-poradenská agentúra so širokou pôsobnosťou. V oblasti sprostredkovania práce ponúkame stále zamestnanie, dočasné úväzky, brigády, ale tiež prácu v zahraničí. Zameriava sa predovšetkým na ponuky práce v nasledujúcich oboroch: obchod, marketing, administratíva, financie, bankovníctvo, IT, engineering, výroba, farmácia, cestovný ruch a ďalšie. Okrem ponuky práce poskytuje aj personálne poradenstvo, napr. ako napísať životopis, sprievodný list či ako sa pripraviť na pohovor.

Medzi široké portfólio Grafton služieb tiež patrí personálna inzercia na mieru, testovanie kandidátov, Assesment Centres, personálne a mzdové vedenie, konzultácie v oblasti ľudských zdrojov a Outplacement.

Graftonu záleží na kvalite, a preto sa snaží na trhu sprostredkovania práce a personálneho poradenstva ponúknuť maximálne profesionálny servis. Práve preto implementoval európsky uznávaný systém riadenia kvality ISO 9001. Certifikát ISO 9001 prispieva k snahe spoločnosti Grafton vyhovieť požiadavkám jej zákazníkov v najlepšej možnej kvalite. Ku každému zákazníkovi pristupuje individuálne s prioritou nájsť spoločné riešenie.



Počet videní: 9
Ponúkaná mzda: 1700 EUR
Inzerent:Grafton Recruitment Slovakia s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2024-06-05 (18 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Bratislava
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.