Univerzitná nemocnica Bratislava

Údaje o pracovnom mieste

Náplň (druh) práce

- plánovanie objednávok podľa jedálneho lístka pre mrazený tovar, mäso a vajíčka tak, aby bol tovar včas doručený
- objednávanie, preberanie, skladovanie, kontrola a výdaj mrazených tovarov a vajíčok
- objednávanie mäsa, príprava mäsa a mäsových produktov a rýb, zodpovednosť za ich kvalitu
- riešenie reklamácií pri preberaní tovaru
- kalibrácia mäsa denne na plátky 120 – 130g, prípadne kocky, podľa jedálneho lístka tak, aby boli o 6,00 pripravené na tepelnú úpravu (okolo 800 porcií denne obedy + večere)
- výkon každodennej kontroly váhy zostatkov mäsa
- výkon inventúry v sklade mäsa každý piatok s referentom stravovania
- spolupráca so skladníkom a vedúcimi kuchármi zmien
- udržiavanie priestorov mäsového skladu, chladničky, mrazničky a prípravovne mäsa v požadovaných hygienických štandardoch
- pracovná doba od 5,00 do 12,00 v pracovné dni
- pracovná doba sobota + nedeľa (podľa zvolenej organizácie práce zamestnancom) od 5,00 do 11,00

Požadované vzdelanie

Stredné odborné vzdelanie

Dĺžka praxe

bez požiadavky na odbornú prax

Druh: pracovný pomer na určitú dobu počet mesiacov: 12


Plat: 762 € za mesiac


Počet videní: 5
Ponúkaná mzda: 762 EUR
Inzerent:Univerzitná nemocnica Bratislava [ ]
Zverejnené dňa:2022-08-24 (157 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Bratislavský kraj Bratislava
Zdroj:istp.sk
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.