HOTEL POD BRÁNOU, s.r.o.

Údaje o pracovnom mieste

Náplň (druh) práce

Pripravovanie jedál na denné menu.
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
Účelné využívanie skladovaných potravín určených na výrobu.
Správnu prebierku potravín zo skladu.
Dodržiavanie záväzných receptúr.
Kvalitu a zdravotnú nezávadnosť jedál a nápojov.
Plné využitie pracovného času.
Čistota výrobných priestorov a dodržiavanie hygienických zásad a predpisov.
Vedenie predpísanej evidencie.

Požadované vzdelanie

Stredné odborné vzdelanie

Dĺžka praxe

aspoň 3 mesiace

Druh: pracovný pomer na neurčitý čas


Plat: 1400 € za mesiac


Počet videní: 9
Ponúkaná mzda: 1400 EUR
Inzerent:HOTEL POD BRÁNOU, s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2021-06-11 (11 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Prešovský kraj Bardejov
Zdroj:istp.sk
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.