HOTEL POD BRÁNOU, s.r.o.

Údaje o pracovnom mieste

Náplň (druh) práce

Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty,
dressingy, oblohy).
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Účelné využívanie skladovaných potravín určených na výrobu.
Správnu prebierku potravín zo skladu.
Dodržiavanie záväzných receptúr.
Kvalitu a zdravotnú nezávadnosť jedál a nápojov.
Plné využitie pracovného času.
Čistota výrobných priestorov a dodržiavanie hygienických zásad a predpisov.
Zostavenie jedálneho a nápojového lístka.
Vedenie predpísanej evidencie.
Degustuje pred výdajom, zisťuje kvalitu a dozerá na množstvo vydávaných jedál a nápojov.

Požadované vzdelanie

Stredné odborné vzdelanie

Dĺžka praxe

aspoň 3 mesiace

Druh: pracovný pomer na neurčitý čas


Plat: 4,40 € za hodinu


Počet videní: 18
Inzerent:HOTEL POD BRÁNOU, s.r.o. [ ]
Zverejnené dňa:2022-03-08 (82 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Prešovský kraj Bardejov
Zdroj:istp.sk
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.