Pracovník výstupnej kontroly
PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Mierova 34,06654 Humenné - Humenné
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 09.12.2024
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 760€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 28.11.2024 o 11:26
- Naposledy aktualizované
- 29.11.2024 o 09:15
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2348432
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Pracovník výstupnej kontroly
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kvalitár potravín a nápojov
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- - denná kontrola hotových výrobkov pri odovzdávaní z výroby na expedíciu na jednotlivých zmenách (zmyslové znaky, hmotnosti) - z hľadiska kontroly a množstva vykonávať kontrolu množstva vyrobených a odovzdaných výrobkov podľa sortimentu - viesť dennú evidenciu o zistenom stave a predkladať škodové protokoly - zodpovedať za riadenie a kontrolu baličov pekárenských výrobkov - kontrolovať vo výrobných priestoroch dodržiavanie poriadku a hygieny - zodpovednosť za škody spôsobené pri výkone funkcie - plniť príkazy a nariadenia priameho nadriadeného.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Mierova 34,06654 Humenné - Humenné
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 6
- Pracovný čas
- 17:00-05:00
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Áno
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 760€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- - zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Úplné stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Vodičské oprávnenie
- SkupinaB
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovinformačná gramotnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)manuálna zručnosťorganizovanie a plánovanie prácerozhodovaniesamostatnosťvedenie ľudí
- Osobnostné predpoklady
- komunikatívnosťochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)pamäťpozornosťpraktické mysleniespoľahlivosťtrpezlivosť
- Ďalšie požiadavky
- - Zdravotný preukaz na prácu v potravinárstve - výhodou, nie je podmienkou prijatia. Možnosť si ho dodatočne vystaviť u lekára. - Hygienické minimum - ak sa jedná o kandidáta, ktorý nespĺňa podmienku vyučenia v odbore s potravinárskym zameraním. - k základne mzde + prémie
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Právna forma
- Akc. spol.
- Sídlo
- Mierová 3406654 Humenné - HumennéSlovensko
- IČO
- 30414253
- Počet zamestnancov
- 150-199
- Internetová adresa
- www.ppac.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba chleba, výroba čerstvého pečiva a koláčov
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-osobný pohovor
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.12.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Michala Bienová
-=KONTAKT=-