Hlavný cukrár/ka cukrárenskej výroby MI
PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pekárenská 2,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 09.12.2024
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 000€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 28.11.2024 o 11:15
- Naposledy aktualizované
- 28.11.2024 o 13:08
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2348425
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Hlavný cukrár/ka cukrárenskej výroby MI
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Cukrár
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- 1. Počas neprítomnosti "Vedúceho cukrárenskej výroby" plne riadiť a zodpovedať za: - dodržiavanie THN a Pracovného poriadku; - organizáciu výroby a hospodárenie tak, aby stredisko cukrárne dosahovalo pozitívne výsledky z hľadiska rentability a zisku strediska; - kvalitu výrobkov - vyrobených a expedovaných strediskom cukrárne; - prevádzku, zverený majetok, suroviny, pomocný materiál, hotové výrobky, predmety postupnej spotreby, obaly vlastné a cudzie a základné prostriedky; - využitie fondu pracovnej doby a plnenie výkonnostných noriem na stredisku cukrárne; - dodržiavanie hygieny výrobných a nevýrobných priestorov ako aj za osobnú hygienu pracovníkov a hygienu prepravných obalov a pracovného náradia; - dodržiavanie bezpečnostných predpisov na pracovisku ako aj samotných pracovníkov výroby; - mzdové podklady, t.j. vypisovanie pracovných lístkov a s tým súvisiacich dokladov + odovzdávanie všetkých dokladov potrebných k výpočtu miezd. 2. Okrem zastupovania vedúceho cukrárenskej výroby : - navrhovať nové druhy cukrárenských výrobkov + ich zavedenie do výroby; - vykonávať činnosti súvisiace s výrobou, balením a označovaním cukrárenských výrobkov; - plniť príkazy a nariadenia nadriadeného.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pekárenská 2,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 6
- Pracovný čas
- 06:00-14:00
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 000€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- - zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov - k základnej mzde + výkonnostné prémie (charakterizované budú na osobnom pohovore)
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanie-výroba potravín - cukrár, výroba a predaj-29 Potravinárstvo
- Prax
- aspoň 1 rok
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Vodičské oprávnenie
- SkupinaB
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovfinančná a ekonomická gramotnosťfyzická zdatnosťinformačná gramotnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)manuálna zručnosťmotivovanie ľudíorganizovanie a plánovanie prácepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťvedenie ľudí
- Osobnostné predpoklady
- analytické mysleniecieľavedomosťkomunikatívnosťpamäťpozornosťprecíznosť (presnosť)predstavivosťsebaistotasebaovládaniespoľahlivosťtrpezlivosť
- Ďalšie požiadavky
- - platný "Zdravotný preukaz na prácu v potravinárstve" potrebné doložiť po dohodnutí prijatia uchádzača o zamestnanie.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Právna forma
- Akc. spol.
- Sídlo
- Mierová 3406654 Humenné - HumennéSlovensko
- IČO
- 30414253
- Počet zamestnancov
- 150-199
- Internetová adresa
- www.ppac.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba chleba, výroba čerstvého pečiva a koláčov
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-osobný pohovor
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.12.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Michala Bienová
-=KONTAKT=-