Cukrár/ka
DUKE, s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Podjazdová 14,97101 Prievidza - Prievidza
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 01.02.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 932€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 10.01.2025 o 09:42
- Naposledy aktualizované
- 10.01.2025 o 10:30
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2361307
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Cukrár/ka
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Cukrár
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- Príprava a výroba cukrárskych výrobkov, finálna úprava cukrárskych výrobkov, príprava cukrárskych výrobkov na expedíciu. Záujemcov bez praxe zaučíme.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Podjazdová 14,97101 Prievidza - Prievidza
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 12
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 932€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Nižšie stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- fyzická zdatnosťmanuálna zručnosťorganizovanie a plánovanie prácesamostatnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)
- Ďalšie požiadavky
- platný zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- DUKE, s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Podjazdová I. 2673/1497101 Prievidza - PrievidzaSlovensko
- IČO
- 36338737
- Počet zamestnancov
- 50-99
- Charakteristika zamestnávateľa
- Spoločnosť zaoberajúca sa najmä výrobou a predajom pekárenských a cukrárskych výrobkov prostredníctvom vlastnej siete špecializovaných predajní.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba chleba, výroba čerstvého pečiva a koláčov
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Dátum ukončenia ponuky
- 09.03.2025
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Darina Mellová
-=KONTAKT=-