Obec Topoľnica

Kuchár/ka v školskej jedálni

Obec Topoľnica

Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
2,92592 Topoľnica - Galanta
Slovensko
Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
ihneď
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na neurčitý čas
Dátum a čas vytvorenia
29.02.2024 o 13:25
Naposledy aktualizované
01.04.2024 o 08:00

Údaje o pracovnej pozícii


Id VPM
2174650
Zdroj
Portál SZ
Názov pracovnej pozície
Kuchár/ka v školskej jedálni
Profesia (SK ISCO-08)
-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť
Gastronómia
Počet voľných miest
0
Náplň práce
Hlavný kuchár v Školskej jedálni pri Základnej a Materskej škole v Topoľnici, počet stravníkov: 50 Minimálne požiadavky: stredné odborné vzdelanie a prax v Školskej jedálni Náplň práce: Výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál alebo zložitých jedál studenej kuchyne a výroba polotovarov z predspracovaných surovín na prípravu hlavných jedál. Výroba a výdaj bežných druhov múčnikov a cukrárskych výrobkov (napr. koláče, bábovky, vianočky), výroba teplých múčnikov (napr. šišky, ovocné nákypy), hromadná výroba cukrárskych výrobkov a múčnikov v závodnom, školskom alebo obdobnom stravovacom zariadení. Samostatné preberanie objednávok, stolovanie a obsluha stravníkov. Samostatné vedenie príručného skladu v zariadení vrátane hmotnej zodpovednosti, odovzdávanie podkladov na vyúčtovanie, vedenie dokumentácie Školskej jedálne. Osobitnou podmienkou na vykonávanie epidemiologicky závažných činností zamestnancov v zariadení školského stravovania podľa zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov je požadovaná zdravotná a odborná spôsobilosť (§22). Zdravotnú spôsobilosť preukazuje potvrdením o zdravotnej spôsobilosti, ktoré na základe lekárskej prehliadky vydá lekár. Odbornú spôsobilosť preukazuje podľa charakteru epidemiologicky závažných činností: 1. diplomom, vysvedčením vzdelávacích inštitúcií, alebo 2. osvedčením o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažnej činnosti, ktoré vydáva príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva po absolvovaní skúšky. Vysvedčenie, ktoré vydala stredná škola alebo odborné učilište zamerané na prácu v potravinárstve spĺňa podmienku odbornej spôsobilosti.
Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
2,92592 Topoľnica - Galanta
Slovensko
Ďalšie miesta výkonu práce

Pracovné podmienky


Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na neurčitý čas
Počet hodín za týždeň
37.5
Pracovný čas
07:00-15:00
Zmennosť
jednozmenná
Nočná práca
Nie
Sezónna práca
Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Druh voľnej pracovnej pozície
Voľné pracovné miesto vo verejnom záujme

Požiadavky na zamestnanca


Požadovaný stupeň vzdelania
Stredné odborné vzdelanie-kuchár, čašník; kuchárka, servírka - príprava jedál-64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II
Prax
aspoň 1 rok
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
Áno
Osobnostné predpoklady
empatia
spoľahlivosť

Údaje o zamestnávateľovi


Názov spoločnosti
Obec Topoľnica
Právna forma
Obec, mesto (o.,m.úrad)
Sídlo
13
92592 Topoľnica - Galanta
Slovensko
IČO
00306231
Počet zamestnancov
10-19
Internetová adresa
www.topolnica.sk
Charakteristika zamestnávateľa
Obecný úrad
Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
Všeobecná verejná správa

Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov
V spolupráci s úradom PSVR
Forma sprostredkovania
individuálnou formou
Dátum ukončenia ponuky
31.03.2024

Kontaktná osoba


Kontaktná osoba
Ing. Miroslav Szabó

-=KONTAKT=-

Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?

Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?

Áno, odísťNie, zostať

Naozaj chcete odoslať Vašu reakciu na pracovnú ponuku bez priloženia životopisu vytvoreného na portáli SZ a bez prílohy?

Áno, odoslaťNie, neodosielať

Kuchár/ka v školskej jedálni

Obec Topoľnica

Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
2,92592 Topoľnica - Galanta
Slovensko
Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
ihneď
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na neurčitý čas
Dátum a čas vytvorenia
29.02.2024 o 13:25
Naposledy aktualizované
01.04.2024 o 08:00

Údaje o pracovnej pozícii


Id VPM
2174650
Zdroj
Portál SZ
Názov pracovnej pozície
Kuchár/ka v školskej jedálni
Profesia (SK ISCO-08)
-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
Pracovná oblasť
Gastronómia
Počet voľných miest
0
Náplň práce
Hlavný kuchár v Školskej jedálni pri Základnej a Materskej škole v Topoľnici, počet stravníkov: 50 Minimálne požiadavky: stredné odborné vzdelanie a prax v Školskej jedálni Náplň práce: Výroba a výdaj bežných druhov teplých jedál alebo zložitých jedál studenej kuchyne a výroba polotovarov z predspracovaných surovín na prípravu hlavných jedál. Výroba a výdaj bežných druhov múčnikov a cukrárskych výrobkov (napr. koláče, bábovky, vianočky), výroba teplých múčnikov (napr. šišky, ovocné nákypy), hromadná výroba cukrárskych výrobkov a múčnikov v závodnom, školskom alebo obdobnom stravovacom zariadení. Samostatné preberanie objednávok, stolovanie a obsluha stravníkov. Samostatné vedenie príručného skladu v zariadení vrátane hmotnej zodpovednosti, odovzdávanie podkladov na vyúčtovanie, vedenie dokumentácie Školskej jedálne. Osobitnou podmienkou na vykonávanie epidemiologicky závažných činností zamestnancov v zariadení školského stravovania podľa zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov je požadovaná zdravotná a odborná spôsobilosť (§22). Zdravotnú spôsobilosť preukazuje potvrdením o zdravotnej spôsobilosti, ktoré na základe lekárskej prehliadky vydá lekár. Odbornú spôsobilosť preukazuje podľa charakteru epidemiologicky závažných činností: 1. diplomom, vysvedčením vzdelávacích inštitúcií, alebo 2. osvedčením o odbornej spôsobilosti na vykonávanie epidemiologicky závažnej činnosti, ktoré vydáva príslušný regionálny úrad verejného zdravotníctva po absolvovaní skúšky. Vysvedčenie, ktoré vydala stredná škola alebo odborné učilište zamerané na prácu v potravinárstve spĺňa podmienku odbornej spôsobilosti.
Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
2,92592 Topoľnica - Galanta
Slovensko
Ďalšie miesta výkonu práce

Pracovné podmienky


Pracovný a mimopracovný pomer
Pracovný pomer na neurčitý čas
Počet hodín za týždeň
37.5
Pracovný čas
07:00-15:00
Zmennosť
jednozmenná
Nočná práca
Nie
Sezónna práca
Nie
Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 388/2018 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme.
Druh voľnej pracovnej pozície
Voľné pracovné miesto vo verejnom záujme

Požiadavky na zamestnanca


Požadovaný stupeň vzdelania
Stredné odborné vzdelanie-kuchár, čašník; kuchárka, servírka - príprava jedál-64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II
Prax
aspoň 1 rok
Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
Áno
Osobnostné predpoklady
empatia
spoľahlivosť

Údaje o zamestnávateľovi


Názov spoločnosti
Obec Topoľnica
Právna forma
Obec, mesto (o.,m.úrad)
Sídlo
13
92592 Topoľnica - Galanta
Slovensko
IČO
00306231
Počet zamestnancov
10-19
Internetová adresa
www.topolnica.sk
Charakteristika zamestnávateľa
Obecný úrad
Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
Všeobecná verejná správa

Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície


Sprostredkovanie kandidátov
V spolupráci s úradom PSVR
Forma sprostredkovania
individuálnou formou
Dátum ukončenia ponuky
31.03.2024

Kontaktná osoba


Kontaktná osoba
Ing. Miroslav Szabó

-=KONTAKT=-

Počet videní: 41
Inzerent:Obec Topoľnica [ ]
Zverejnené dňa:2024-04-01 (31 dní)
Zverejnené pre lokality:Slovensko Trnavský kraj Galanta
Zdroj:sz.gov.sk
Pracovná ponuka nájdená za 0 milisekúnd.