Kuchár
Gastro Eurovea s. r. o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pribinova 8,81109 Bratislava-Ružinov - Bratislava II
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 01.10.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 816€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 11.08.2025 o 12:31
- Naposledy aktualizované
- 12.08.2025 o 10:35
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2475225
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 4
- Náplň práce
- - príprava a spracovanie jedál - varenie jedál podľa predpísaných postupov - udržiavanie čistoty v kuchyni a na pracovisku - vykonávanie úloh od nadriadeného
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pribinova 8,81109 Bratislava-Ružinov - Bratislava II
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 816€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- strava a pitný režim na pracovisku
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Nižšie stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
- Všeobecné spôsobilosti
- fyzická zdatnosťmanuálna zručnosťorganizovanie a plánovanie prácepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- praktické mysleniespoľahlivosť
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Gastro Eurovea s. r. o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Pribinova 881109 Bratislava-Ružinov - Bratislava IISlovensko
- IČO
- 45236381
- Počet zamestnancov
- 20-24
- Charakteristika zamestnávateľa
- Koncept reštaurácií Kolkovna spája dohromady bohatú a jedinečnú históriu českého pivovarníctva s moderným životným štýlom, kde dynamická súčasnosť tradíciu nepopiera, ale vzdáva jej hold. Pri návrhu interiéru reštaurácie mal architekt predovšetkým na mysli hosťa, ktorý už pri vstupe pocíti, že je vždy vítaný. Cieľom je vytvoriť prostredie s jedinečnou atmosférou, v ktorom sa budú všetci hostia cítiť dobre. V týchto reštauráciách sa čapuje výhradne české plzenské pivo a podávajú sa české kulinárske špeciality.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Jedálne
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- V spolupráci s úradom PSVR
- Forma sprostredkovania
- individuálnou formou
- Dátum ukončenia ponuky
- 10.10.2025
- Informácie o obsadení pozície
- Pozícia je vhodná aj pre štátnych príslušníkov tretích krajín
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Mgr. Adela Sura
-=KONTAKT=-