Kuchár/ka hotela ERB
ERB - Eduard Rada Breweries s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- 96901 Banská Štiavnica - Banská Štiavnica
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 600€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 29.01.2025 o 17:18
- Naposledy aktualizované
- 30.01.2025 o 14:45
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2377541
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár/ka hotela ERB
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- Do našej známej pivovarskej reštaurácie/hotela ERB hľadáme šikovného kuchára. V našej spoločnosti sa postupne rozširujeme a rastieme, v roku 2022 sme otvorili 5* Boutique Hotel ERB a kontinuálne hľadáme nových kvalitných a šikovných kolegov, ktorí budú držať vysoký štandard prevádzok a zabezpečia tak vysokú úroveň služby a spokojnosť nášho zákazníka. Reštaurácia pivovaru ERB funguje 15 rokov a ponúka svojim hosťom a la Carte jedlá v historickom centre Banskej Štiavnice. V našej kuchyni vyznávame kvalitu, sezónnosť a čerstvosť surovín. Náplň práce: príprava a výdaj jedál a la Carte príprava obedov pre zamestnancov našej firmy (približne 25 obedov denne) opracovanie a starostlivosť o suroviny dodržiavanie hygienických štandardov Kuchyňu (ako aj skladovacie priestory) máme priestrannú, vybavenú modernými strojmi, pri spracovaní surovín využívame rôzne technologické postupy. Máme stroje značky Rational, využívame technologické postupy prípravy surovín sous-vide. S kuchármi vo voľnejšom období roka absolvujeme workshopy a školenia na Slovensku a v Čechách, čím do podniku prinášame nové nápady a možnosti spracovania a úpravy surovín a zabezpečujeme si tak profesijný rast. v spolupráci s externými šéfkuchármi. Na pracovnej zmene pracuje 3 až 6 osôb, podľa predikovanej návštevnosti reštaurácie (kuchári, pomocné sily, umývači riadu). Na túto pracovnú pozíciu nevyžadujeme kuchársku kreativitu, samozrejme je ale veľmi vítaná. HACCP podklady, objednávanie surovín, rozpis zmien a iné administratívne zaťaženie majú v kompetencii kolegovia na iných pracovných pozíciách. Systém práce je nastavený na dva dni práce (od 9.00 do 21.00; po zmene treba rátať približne plus 1 hodinu na upratanie pracovného prostredia) a dva dni voľna. V závislosti od spokojnosti spolupráce a obratu v daný mesiac sa hýbu ďalšie odmeny a prémie - absolútne celá mzda je zákonne vyplácaná.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- 96901 Banská Štiavnica - Banská Štiavnica
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 12
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 600€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- férové a stabilné mzdové ohodnotenie bez vplyvu sezónnosti preplácanie nadčasov, sviatkov a dovoleniek riadne podľa zákonníka práce stabilné, moderné a príjemné pracovné miesto (nie len v rámci sezón) našim zamestnancom varíme obedy v cene 2, 30 € (v prípade potreby varíme aj bezlepkovú stravu taktiež v cene 2,30€) v prípade záujmu uchádzačov z okolia Banskej Štiavnice poskytujeme novo zrekonštruovaný firemný byt na účely príležitostného prespania za úhradu symbolickej sumy (ak napríklad niekto robí dlhý týždeň a teda niekoľko dní za sebou a neoplatí sa mu cestovať domov) perieme a chystáme pracovné oblečenie na každú smenu zabezpečíme/preplácame pracovný odev a pracovnú obuv pracujeme v rámci mesiac vopred daného rozpisu (nefungujeme na telefón, ale naopak, ctíme súkromný čas našich zamestnancov); plánujeme dovolenky, ktoré (napriek tomu, že naše najsilnejšie obdobie je leto) je možné čerpať aj počas leta poskytujeme zamestnaneckú zľavu na pivné produkty možný kariérny postup v prípade šikovnosti a záujmu zamestnanca práca v modernej kuchyni vybavenej špičkovými strojmi - konvektomaty Rational, šoker, sous-vide, vákuovačka, frima, zmrzlinovač, chladiace boxy, odsávací strop v celej kuchyni, podlahové kúrenie, stropné kúrenie/chladenie
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- ERB - Eduard Rada Breweries s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Novozámocká 296901 Banská Štiavnica - Banská ŠtiavnicaSlovensko
- IČO
- 36830933
- Počet zamestnancov
- 25-49
- Internetová adresa
- www.pivovarerb.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- ERB - Eduard Rada Breweries, s.r.o. je stabilná rodinná spoločnosť patriaca do skupiny spoločností ERB prevádzkujúca exkluzívny produkčný Pivovar ERB s reštauráciou a divadlom v Banskej Štiavnici. Odberateľmi pivovaru sú najkvalitnejšie hotelové a reštauračné zariadenia na Slovensku poskytujúce služby a servis na najvyššej úrovni. V historickom centre Banskej Štiavnice skupina spoločností ERB vytvorila rekonštrukciou tzv. Hellenbachovho domu, objektu zo 16. storočia, luxusný 5-hviezdičkový boutique hotel. Hotel cieli na náročného klienta, hľadajúceho kľud, ticho a komfort za účelom oddychu. Ďalšie informácie na www.pivovarerb.sk
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba piva
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Dátum ukončenia ponuky
- 29.03.2025
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Miriam Siváková
-=KONTAKT=-