Výrobný pracovník cukrárne MI
PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pekárenská 2,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 4,6€za hodinu
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 06.02.2024 o 14:17
- Naposledy aktualizované
- 01.04.2024 o 08:00
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2161070
- Zdroj
- Portál SZ
- Názov pracovnej pozície
- Výrobný pracovník cukrárne MI
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Cukrár
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 0
- Náplň práce
- 1. Vykonávať všetky výrobné činnosti pri výrobe cukrárenského pečiva (šľahanie, pečenie, rezanie, ...). 2. Vykonávať všetky činnosti pri finalizácii cukrárenských výrobkov (balenie, označovanie, etiketovanie, ...). 3. Dodržiavať technologické postupy a receptúry výrobkov, klásť dôraz na kvalitatívnu stránku hotových výrobkov. 4. Vykonávať čistenie a dezinfekciu nástrojov, prepraviek a výrobného zariadenia. 5. Udržiavať čistotu a poriadok výrobných a ostatných priestorov cukrárne. 6. Plniť a zabezpečovať príkazy vedúceho cukrárne a ostatných priamych nadriadených
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pekárenská 2,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 6
- Pracovný čas
- 06:00-14:00
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 4,6€za hodinu
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- - zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanie-výroba potravín - cukrár, výroba a predaj-29 Potravinárstvo
- Prax
- aspoň 1 rok
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- fyzická zdatnosťmanuálna zručnosťorganizovanie a plánovanie prácesamostatnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- pamäťpozornosťpraktické mysleniesebaistotaspoľahlivosťtrpezlivosť
- Ďalšie požiadavky
- - kladný vzťah k práci v kolektíve, ochota sa učiť nové veci v danej oblasti, praktické skúsenosti napr. aj z domáceho prostredia, akceptovanie a dodržiavanie receptúr pri výrobe cukrárenských produktov.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Právna forma
- Akc. spol.
- Sídlo
- Mierova 3406654 Humenné - HumennéSlovensko
- IČO
- 30414253
- Počet zamestnancov
- 150-199
- Internetová adresa
- www.ppac.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba chleba
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-osobný pohovor
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.03.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Michala Bienová
-=KONTAKT=-
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Áno, odísťNie, zostať
Naozaj chcete odoslať Vašu reakciu na pracovnú ponuku bez priloženia životopisu vytvoreného na portáli SZ a bez prílohy?
Áno, odoslaťNie, neodosielať