Čašník/Servírka v talianskej reštaurácií
Mgr. Linda Hulínová
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Zámok 105,01401 Bytča - Bytča
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 6€za hodinu
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 18.01.2024 o 21:39
- Naposledy aktualizované
- 01.04.2024 o 08:00
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2149181
- Zdroj
- Portál SZ
- Názov pracovnej pozície
- Čašník/Servírka v talianskej reštaurácií
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Čašník, servírka
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 0
- Náplň práce
- Komplexná starostlivosť o zákazníka (poskytovanie servisu pri výbere jedál a nápojov, prijímanie objednávok od zákazníkov, ich vybavovanie a vyúčtovanie). Znalosť sortimentu, našej ponuky a používaných surovín. Starostlivosť o prevádzku, udržiavanie čistoty, kontrolovanie stavu gastronomického zariadenia. Dodržiavanie stanovených gastronomických pravidiel obsluhy hostí, prestieranie stolov, dodržiavanie správnych zásad stolovania. Príprava nápojov (miešané nápoje, káva, čaj, čapované nápoje). Evidovanie rezervácií osobne alebo telefonicky. Príprava a obsluha osláv, posedení, svadieb.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Zámok 105,01401 Bytča - Bytča
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Zmennosť
- dohodou
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 6€za hodinu
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- Zamestnanecká strava, dobrý kolektív, možnosť pracovného rastu a osobného ohodnotenia.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanie
- Prax
- aspoň 6 mesiacov
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- komunikácia (jednanie s ľuďmi)kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania saorganizovanie a plánovanie práceprezentovaniepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)samostatnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)
- Osobnostné predpoklady
- empatiakomunikatívnosťpamäťpozornosťpraktické myslenieprecíznosť (presnosť)spoľahlivosť
- Ďalšie požiadavky
- Bystrá myseľ, kreativita. Príjemné vystupovanie, kultivovaný prejav. Odhodlanie učiť sa, zlepšovať sa a pracovne rásť. Schopnosť pracovať v tíme.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Mgr. Linda Hulínová
- Právna forma
- Živnostník
- Sídlo
- Veľká Bytča, Okružná 1102/201401 Bytča - BytčaSlovensko
- IČO
- 53850637
- Počet zamestnancov
- 3-4
- Charakteristika zamestnávateľa
- La Storia - zámocká reštaurácia
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Ost.účelové stravovanie
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Informácie pre záujemcu ohľadom výberového konania
- Ďakujeme všetkým uchádzačom za ich záujem a tešíme sa na osobné stretnutie.
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.03.2024
- Informácie o obsadení pozície
- Zverejniť voľnú pracovnú pozíciu aj na európskom portáli pracovných miest
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Linda Hulínová
-=KONTAKT=-
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Áno, odísťNie, zostať
Naozaj chcete odoslať Vašu reakciu na pracovnú ponuku bez priloženia životopisu vytvoreného na portáli SZ a bez prílohy?
Áno, odoslaťNie, neodosielať