Pomocník/čka v kuchyni
FOOD TIME s. r. o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Bytčická 16,01101 Žilina - Žilina
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 03.02.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 856€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 17.01.2025 o 10:38
- Naposledy aktualizované
- 17.01.2025 o 13:15
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2362497
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Pomocník/čka v kuchyni
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Pomocník v kuchyni
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 5
- Náplň práce
- - Príprava surovín pre kuchára - Obsluha zákazníkov - Kontrola záručných lehôt a kvality predávaného a vydávaného jedla, či tovaru - Pomoc pri príprave teplých a studených jedál - Umývanie riadu - Výdaj pokrmov - Starostlivosť o kuchynské vybavenie - Udržiavanie poriadku na pracovisku - Dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov - Zamestnanec koná, správa sa eticky a reprezentuje spoločnosť - Plní pokyny nadriadeného pracovníka - Dodržiava zásady BOZP a PO - Dodržiava normy ISO
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Bytčická 16,01101 Žilina - Žilina
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Pracovný čas
- 06:00-14:0014:00-22:00
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 856€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- Ubytovanie hradené
Ubytovanie zabezpečené
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Úplné stredné odborné vzdelanie-hotelová akadémia-63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby IÚplné stredné odborné vzdelanie
- Prax
- aspoň 1 rok
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
- Znalosť jazyka požaduje
- ovládanie všetkých definovaných jazykov
- Cudzí jazyk
- anglickýstredná - pokročilá B1 a B2tagalskýstredná - pokročilá B1 a B2
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovfinančná a ekonomická gramotnosťfyzická zdatnosťinformačná gramotnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)manuálna zručnosťorganizovanie a plánovanie prácesamostatnosť
- Osobnostné predpoklady
- ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)pamäťpozornosťpraktické mysleniespoľahlivosťtrpezlivosť
- Ďalšie požiadavky
- Na danú pozíciu je nutné mať : 1.odbornú spôsobilosť na výkon epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov 2. zdravotný preukaz. 3. znalosť oboch uvedených cudzích jazykov
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- FOOD TIME s. r. o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- T. G. Masaryka 608/3491451 Trenčianske Teplice - TrenčínSlovensko
- IČO
- 52079881
- Počet zamestnancov
- 100-149
- Internetová adresa
- www.food-time.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Firma zaoberajúca sa závodným stravovaním.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Ostatné jedálenské služby
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- V spolupráci s úradom PSVR
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Termín výberového konania
- 10.02.2025
- Dátum ukončenia ponuky
- 16.03.2025
- Informácie o obsadení pozície
- Pozícia je vhodná aj pre štátnych príslušníkov tretích krajín
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Monika Kaiser
-=KONTAKT=-