Pomocný/á kuchár/ka - Reštaurácia ZDROJ
VERMEX, s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Centrálna 694,08901 Svidník - Svidník
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 01.12.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 900€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 03.11.2025 o 08:25
- Naposledy aktualizované
- 03.11.2025 o 10:45
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2519842
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Pomocný/á kuchár/ka - Reštaurácia ZDROJ
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- Náplň práce: • asistencia pri príprave jedál podľa pokynov hlavného kuchára • základné kuchynské práce - čistenie, krájanie, výdaj • udržiavanie čistoty a hygieny v kuchyni • pomoc pri dennom menu a à la carte servise Dodržiavanie hygienických štandardov: Udržovanie čistoty a poriadku. Dodržiavanie HACCP zásad. Správne skladovanie potravín.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Centrálna 694,08901 Svidník - Svidník
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
Mladistvého
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 900€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Nižšie stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Počítačové zručnosti
- Internet-elementárna
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovdigitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)finančná a ekonomická gramotnosťfyzická zdatnosťinformačná gramotnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania samanuálna zručnosťmatematická gramotnosťmotivovanie ľudíorganizovanie a plánovanie práceprezentovaniepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)vedenie ľudí
- Osobnostné predpoklady
- analytické myslenieempatiakomunikatívnosťpamäťpozornosťpraktické myslenieprecíznosť (presnosť)sebaovládaniespoľahlivosťtrpezlivosť
- Ďalšie požiadavky
- • zodpovednosť, spoľahlivosť, tímovosť • prax vítaná, no nie nutná • záujem o gastronómiu Príležitosť stať sa súčasťou moderného gastro konceptu zameraného na poctivú kuchyňu a pivnú kultúru.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- VERMEX, s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Karpatská 743/208901 Svidník - SvidníkSlovensko
- IČO
- 36489247
- Počet zamestnancov
- 50-99
- Charakteristika zamestnávateľa
- Služby pohostinstiev
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Jedálne
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.12.2025
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Erik Ducár
-=KONTAKT=-
