Kuchár
REKO s. r. o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- SNP 74,91601 Stará Turá - Nové Mesto nad Váhom
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 932€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 10.03.2025 o 08:27
- Naposledy aktualizované
- 02.05.2025 o 10:04
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2400760
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 5
- Náplň práce
- výroba a predaj kebabu
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- SNP 74,91601 Stará Turá - Nové Mesto nad Váhom
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 932€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- Ubytovanie
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanie
- Prax
- aspoň 3 mesiace
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- REKO s. r. o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Československej armády 67/591501 Nové Mesto nad Váhom - Nové Mesto nad VáhomSlovensko
- IČO
- 56788495
- Počet zamestnancov
- 2
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba a predaj kebabu je ziskový podnikateľský segment v oblasti gastronómie, ktorý sa zameriava na prípravu a predaj grilovaného mäsa v rôznych podobách, najčastejšie podávaného v pita chlebe, tortille alebo ako tanierové jedlo s prílohami. Tento podnik môže fungovať ako kamenná prevádzka (reštaurácia, bistro, fast food) alebo ako mobilný stánok či food truck. Suroviny - Základom je kvalitné mäso (kuracie, hovädzie, jahňacie), ktoré sa nakladá do špeciálnej zmesi korenín a marinád. Technológia - Mäso sa napichuje na vertikálny gril (rotisserie), kde sa postupne otáča a opeká. Pri podávaní sa krája na tenké plátky. Prílohy a omáčky - Kebab sa často podáva so zeleninou (šalát, paradajky, uhorky, cibuľa) a rôznymi omáčkami (cesnaková, bylinková, pikantná). Chlieb a alternatívy - Okrem pita chleba a tortilly je populárna aj verzia s hranolkami alebo ryžou. Hygiena a skladovanie - Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov pri spracovaní mäsa a surovín je kľúčové pre bezpečnosť potravín.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Ostatné pomocné obchodné činnosti i. n.
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- V spolupráci s úradom PSVR
- Úrady, ktoré môžu vyhľadávať vhodných uchádzačov
- Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Nové Mesto nad Váhom
- Forma sprostredkovania
- individuálnou formou
- Dátum ukončenia ponuky
- 01.07.2025
- Informácie o obsadení pozície
- Pozícia je vhodná aj pre štátnych príslušníkov tretích krajín
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- L Kšinska
-=KONTAKT=-