Výrobný pracovník pekárne MI
PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pekárenská 2,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 31.12.2024
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 4,6€za hodinu
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 28.11.2024 o 11:16
- Naposledy aktualizované
- 28.11.2024 o 13:06
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2348426
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Výrobný pracovník pekárne MI
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Operátor zariadenia na výrobu chleba, pečiva a múčnych výrobkov
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- 1. Vykonávať všetky výrobné činnosti pri výrobe pekárenského pečiva (tvarovanie, pečenie, rezanie, ...). 2. Dodržiavať technologické postupy a receptúry výrobkov, klásť dôraz na kvalitatívnu stránku hotových výrobkov. 3. Vykonávať čistenie a dezinfekciu nástrojov, prepraviek a výrobného zariadenia. 4. Udržiavať čistotu a poriadok výrobných a ostatných priestorov cukrárne. 5. Plniť a zabezpečovať príkazy vedúceho strediska a ostatných priamych nadriadených.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Pekárenská 2,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 6
- Pracovný čas
- 06:00-14:0020:30-05:00
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Áno
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 4,6€za hodinu
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- - zvýhodnené ceny pekárenských a cukrárenských výrobkov.
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Úplné stredné odborné vzdelanie-operátor potravinárskej výroby-29 Potravinárstvo
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- manuálna zručnosťorganizovanie a plánovanie prácesamostatnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- spoľahlivosť
- Ďalšie požiadavky
- - platný Zdravotný preukaz na prácu v potravinárstve (možnosť vybaviť si až po dohodnutí sa k dátumu nástupu do zamestnania).
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- PODVIHORLATSKÉ PEKÁRNE A CUKRÁRNE a.s.
- Právna forma
- Akc. spol.
- Sídlo
- Mierová 3406654 Humenné - HumennéSlovensko
- IČO
- 30414253
- Počet zamestnancov
- 150-199
- Internetová adresa
- www.ppac.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba pekárenských a cukrárenských výrobkov.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Výroba chleba, výroba čerstvého pečiva a koláčov
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-osobný pohovor
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.12.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Michala Bienová
-=KONTAKT=-