Kuchár/ka
Koykan SK02 s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Einsteinova 18,85101 Bratislava-Petržalka - Bratislava V
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 15.12.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 250€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 19.11.2025 o 22:46
- Naposledy aktualizované
- 20.11.2025 o 07:10
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2528138
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár/ka
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 25
- Náplň práce
- Kuchynský pracovník je zodpovedný za spracovanie a prípravu všetkých polotovarov na tepelnej jednotke kuchyne. Súčasťou jeho práce je kontrola zásob, ich dopĺňanie na začiatku a pri odovzdávaní zmeny, zabezpečenie kvality a rýchlosti výdaja finálnych produktov zákazníkovi prostredníctvom dennej komunikácie s Koykan Store Product Expertom, Store Managerom a Shift Managerom. Tímová spolupráca: Kuchynský pracovník spolupracuje s ostatnými členmi tímu, pomáha Store Managerovi pri udržiavaní pozitívnej pracovnej atmosféry a kvalitných medziľudských vzťahov a asistuje novým kolegom pri integrácii do tímu. Počas svojej zmeny rešpektuje rozmanitosť a aktívne predchádza akýmkoľvek formám násilia, obťažovania alebo konfliktov. Rešpektovanie pracovných procesov: Kuchynský pracovník má dobrú znalosť všetkých pracovných procesov na tepelnej jednotke kuchyne, noriem polotovarov a finálnych produktov a postupov prípravy a dokončenia produktov. Zabezpečuje kvalitnú spoluprácu s Product Expertom a správne vykonáva denné a týždenné kontrolné zoznamy. Kontrola zásob: Kuchynský pracovník vykonáva dennú kontrolu skladov a upozorňuje Store Managera a Shift Managera na odchýlky od optimálneho stavu alebo na produkty ohrozené vyradením. Zabezpečuje dennú kontrolu kvality jedla vrátane farby a vône mäsa (trhané bravčové, hovädzie, kuracie a mleté mäso na burgre) a v prípade odchýlok informuje vedenie. Udržiavanie pracovného prostredia: Kuchynský pracovník sa stará o vybavenie a drobný inventár na horúcom bloku počas svojej zmeny a komunikuje potrebu opráv so Store Managerom a Shift Managerom. Zabezpečuje realizáciu denného a pravidelného čistenia tepelného bloku v súlade s predpísanými postupmi, aby bol blok pripravený na prácu pre nasledujúcu zmenu. Dbá na svoj vzhľad, osobnú prezentáciu a uniformu.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Einsteinova 18,85101 Bratislava-Petržalka - Bratislava V
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Pracovný čas
- 08:00-15:0015:00-22:00
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 250€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Úplné stredné odborné vzdelanie
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
- Cudzí jazyk
- anglickýstredná - pokročilá B1 a B2
- Všeobecné spôsobilosti
- komunikácia (jednanie s ľuďmi)komunikácia v cudzom jazykumanuálna zručnosťorganizovanie a plánovanie prácesamostatnosť
- Osobnostné predpoklady
- asertivita
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Koykan SK02 s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- ulica Halenárska 415/1091701 Trnava - TrnavaSlovensko
- IČO
- 56454716
- Počet zamestnancov
- 5-9
- Charakteristika zamestnávateľa
- Fi. Koykan je dynamicky rastúca chorvátska spoločnosť - reťazec rýchleho občerstvenia, ktorý vznikol v roku 2012 v Záhrebe. Založila ju skupina priateľov s vášňou pre medzinárodnú kuchyňu, ktorí sa rozhodli priniesť najobľúbenejšie jedlá z celého sveta do jedného miesta. Koykan sa špecializuje na rýchle, zdravé a chutné jedlá inšpirované rôznymi svetovými kuchyňami. Ich ponuka zahŕňa pokrmy ako bowl, wrapy, burgre, gyros, falafel, kari a piadina. Všetky jedlá sú pripravené z čerstvých a kvalitných surovín, pričom sa kladie dôraz na zdravé a výživné ingrediencie. Od svojho vzniku sa Koykan rozšíril do viacerých krajín, vrátane Slovenska, kde otvoril pobočky v nákupných centrách Eurovea a Aupark v Bratislave. Spoločnosť plánuje ďalšiu expanziu v strednej a východnej Európe, vrátane krajín ako Nemecko, Rakúsko, Česká republika, Maďarsko a Slovinsko. Koykan sa profiluje ako rýchly a moderný koncept rýchleho občerstvenia, ktorý ponúka kvalitné jedlá za dostupné ceny v príjemnom prostredí. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú zdravú alternatívu k tradičnému fast foodu a chcú si vychutnať jedlá z rôznych kútov sveta.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Správa nehnuteľností na základe poplatkov alebo zmlúv
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- V spolupráci s úradom PSVR
- Forma sprostredkovania
- individuálnou formou
- Dátum ukončenia ponuky
- 18.01.2026
- Informácie o obsadení pozície
- Pozícia je vhodná aj pre štátnych príslušníkov tretích krajín
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ivica Pavlović
-=KONTAKT=-
