Kuchár/-ka alebo pizzérista/-tka
Mgr. Linda Hulínová
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Zámok 105,01401 Bytča - Bytča
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 450€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 12.01.2024 o 18:11
- Naposledy aktualizované
- 12.03.2024 o 08:00
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2145341
- Zdroj
- Portál SZ
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár/-ka alebo pizzérista/-tka
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Šéfkuchár-=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)-=KONTAKT=-Pomocník v kuchyni
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 0
- Náplň práce
- - príprava jedál podľa stanoveného jedálneho lístka a noriem - zabezpečenie kvality pripravovaných pokrmov - dodržiavanie zásad HACCP - efektívne využívanie surovín a starostlivosť o čerstvosť skladových zásob
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Zámok 105,01401 Bytča - Bytča
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Zmennosť
- dohodou
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 450€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
- Ponúkané výhody
- Zamestnanecká strava, dobrý kolektív, možnosť osobného rastu, možnosť rastu platu na základe schopností a skúseností
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanieÚplné stredné odborné vzdelanieVyššie odborné vzdelanie
- Prax
- aspoň 1 rok
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
- Všeobecné spôsobilosti
- organizovanie a plánovanie prácepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)samostatnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)
- Osobnostné predpoklady
- pozornosťpraktické mysleniepredstavivosťspoľahlivosť
- Ďalšie požiadavky
- Bystrá myseľ. Kreativita. Odhodlanie učiť sa, zlepšovať sa a pracovne rásť. Spoľahlivosť a samostatnosť.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Mgr. Linda Hulínová
- Právna forma
- Živnostník
- Sídlo
- Veľká Bytča, Okružná 1102/201401 Bytča - BytčaSlovensko
- IČO
- 53850637
- Počet zamestnancov
- 3-4
- Charakteristika zamestnávateľa
- La Storia - zámocká reštaurácia
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Ost.účelové stravovanie
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- V spolupráci s úradom PSVR
- Úrady, ktoré môžu vyhľadávať vhodných uchádzačov
- Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Považská BystricaÚrad práce, sociálnych vecí a rodiny Žilina
- Forma sprostredkovania
- individuálnou formou
- Dátum ukončenia ponuky
- 11.03.2024
- Informácie o obsadení pozície
- Zverejniť voľnú pracovnú pozíciu aj na európskom portáli pracovných miest
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Linda Hulínová
-=KONTAKT=-
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Áno, odísťNie, zostať
Naozaj chcete odoslať Vašu reakciu na pracovnú ponuku bez priloženia životopisu vytvoreného na portáli SZ a bez prílohy?
Áno, odoslaťNie, neodosielať