Kuchár so znalosťou mediteránskej kuchyne a morských plodov
MIRSEVINI s. r. o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Laurínska 1,81102 Bratislava-Staré Mesto - Bratislava I
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- ihneď
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 000€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 20.01.2024 o 11:55
- Naposledy aktualizované
- 15.03.2024 o 14:31
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2150038
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Kuchár so znalosťou mediteránskej kuchyne a morských plodov
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 8
- Náplň práce
- Filetovanie rýb. Predpríprava rýb. Predpríprava morských plodov. Objednávanie rýb a morských plodov. Výber sezónnych rýb. Znalosť morských rýb.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Laurínska 1,81102 Bratislava-Staré Mesto - Bratislava I
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Pracovný čas
- 11:00-23:00
- Zmennosť
- trojzmenná
- Nočná práca
- Áno
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 000€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Vyššie odborné vzdelanie
- Prax
- aspoň 2 roky
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Nie
- Cudzí jazyk
- talianskýstredná - pokročilá B1 a B2
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovdigitálna gramotnosť (počítačové spôsobilosti)finančná a ekonomická gramotnosťfyzická zdatnosťinformačná gramotnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)komunikácia v cudzom jazykukultivovaný písomný prejavkultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania samanuálna zručnosťmatematická gramotnosťmotivovanie ľudíorganizovanie a plánovanie práceosobnostný rozvojprezentovaniepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťtechnická gramotnosťtímová prácatvorivosť (kreativita)vedenie ľudívedenie motorových vozidielvyjednávanie
- Ďalšie požiadavky
- Potrebujeme človeka, ktorý vie pripraviť cestoviny, morské plody ako sú chobotnice, kalamáre, krevety atď.. Ďalej musí byť zručný v príprave, predpríprave a výbere rýb.
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- MIRSEVINI s. r. o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Černyševského 2385101 Bratislava-Petržalka - Bratislava VSlovensko
- IČO
- 52039145
- Počet zamestnancov
- 25-49
- Internetová adresa
- www.lapiazza.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Prevádzkovanie reštaurácie zameranej na mediteránsku kuchyňu a morské plody.
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Účtovnícke činnosti
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- V spolupráci s úradom PSVR
- Forma sprostredkovania
- skupinovou formou - výberové konanie za účasti zamestnávateľa
- Termín výberového konania
- 31.01.2024
- Dátum ukončenia ponuky
- 14.05.2024
- Informácie o obsadení pozície
- Pozícia je vhodná aj pre štátnych príslušníkov tretích krajín
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Mgr. Bekim Šabani
-=KONTAKT=-
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Naozaj chcete odísť z rozpracovanej ponuky práce?
Áno, odísťNie, zostať
Naozaj chcete odoslať Vašu reakciu na pracovnú ponuku bez priloženia životopisu vytvoreného na portáli SZ a bez prílohy?
Áno, odoslaťNie, neodosielať