Hlavný kuchár
OCEAN TOUR s.r.o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 01.05.2024
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 300€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Dátum a čas vytvorenia
- 16.04.2024 o 21:01
- Naposledy aktualizované
- 17.04.2024 o 08:31
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2203722
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Hlavný kuchár
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Kuchár (okrem šéfkuchára)
- Pracovná oblasť
- Gastronómia
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- zodpovedá za správne a kvalitné vykonávanie prípravných prác, aby sa počas prevádzky mohli venovať výlučne kvalitnej príprave jedál, zabezpečuje, rozdeľuje, organizuje a kontroluje prácu ostatných zamestnancov v kuchyni /kuchár, pomocný personál, čistenie zeleniny predpísaným spôsobom na predpísaných miestach a následne upratanie/, kontroluje a udržiava čistotu v kuchyni a zverených skladov, sleduje záručné doby u zverených potravín, pravidelne a včas objednáva potrebné potraviny tovar u priameho nadriadeného v potrebnom množstve a kvalite, správne preberá a skladuje potraviny, plánuje výrobu jedál a poskytuje podklady pre tvorbu jedálnych lístkov, a la carte, sezónnej ponuky, dozerá na všetky kuchárske činnosti, najmä na technologické postupy, na veľkosť porcií a celkovú kompletizáciu, na dodržiavanie správnej servírovacej teploty, zostavovanie jedálneho lístka a poradia pokrmov, zostavovanie sezónnych ponúk jedál, zodpovedá za kvalitu, množstvo, vzhľad a hygienickú nezávadnosť pripravených jedál,, príprava a úprava produktov a pokrmov, ošetrovanie kuchynského náradia a vybavenia, vykonáva správne preberanie zmien - potravín - zodpovedá za množstve a kvalitu zverených potravín, zabezpečuje a zodpovedá za udržiavanie pracoviska počas prevádzky - dodržiava zásady osobnej a pracovnej hygieny,
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- T.J.Moussona 1,07101 Michalovce - Michalovce
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na určitú dobu
- Počet mesiacov
- 12
- Zmennosť
- dvojzmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Pracovné miesto vhodné pre
- Absolventa
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 300€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Úplné stredné odborné vzdelanie-kuchár a čašník
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- analyzovanie a riešenie problémovfinančná a ekonomická gramotnosťfyzická zdatnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania samanuálna zručnosťmatematická gramotnosťosobnostný rozvojprezentovaniepružnosť v myslení (adaptabilita, flexibilita, improvizačné spôsobilosti)rozhodovaniesamostatnosťtechnická gramotnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- analytické myslenieasertivitacieľavedomosťdominantnosťempatiainiciatívnosťkomunikatívnosťochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť)pamäťpozornosťpraktické myslenieprecíznosť (presnosť)predstavivosťsebaistotasebaovládaniespoľahlivosťtrpezlivosť
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- OCEAN TOUR s.r.o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- T. J. Moussona 107101 Michalovce - MichalovceSlovensko
- IČO
- 36576450
- Počet zamestnancov
- 20-24
- Internetová adresa
- www.hotelmousson.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Hotel Mousson****
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Hotelové ubytovanie
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-výber na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
- Informácie pre záujemcu ohľadom výberového konania
- výber uchádzačov na základe zaslaného životopisu, kontaktovať budeme iba vybraných uchádzačov formou osobného pohovoru
- Dátum ukončenia ponuky
- 31.05.2024
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Ing. Slávka Fellegiová
-=KONTAKT=-