Pracovník v potravinárskej výrobe
Mäsovýroba Kopčany s. r. o.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Štefánikovo námestie 593/22,90848 Kopčany - Skalica
Slovensko
- Dátum nástupu na voľné pracovné miesto
- 01.09.2025
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 400€mesačne
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Dátum a čas vytvorenia
- 28.08.2025 o 06:48
- Naposledy aktualizované
- 28.08.2025 o 09:16
Údaje o pracovnej pozícii
- Id VPM
- 2484181
- Zdroj
- úrad PSVR
- Názov pracovnej pozície
- Pracovník v potravinárskej výrobe
- Profesia (SK ISCO-08)
- -=KONTAKT=-Spracovateľ mäsa a rýb a podobný výrobca inde neuvedený
- Pracovná oblasť
- Potravinárstvo
- Počet voľných miest
- 1
- Náplň práce
- Plnenie a výroba klobás, párkovín, salámou, atď... Plnenie ostatných mäsových výrobkov do plastových a prírodných obalov. Ostatné práce v mäsovej výrobe podľa pokynov priameho nadriadeného. Pracovné skúsenosti v obore vítané.
- Miesto výkonu práce, Ďalšie miesto výkonu práce
- Štefánikovo námestie 593/22,90848 Kopčany - Skalica
Slovensko
- Ďalšie miesta výkonu práce
Pracovné podmienky
- Pracovný a mimopracovný pomer
- Pracovný pomer na neurčitý čas
- Počet hodín za týždeň
- 40.0
- Pracovný čas
- 05:00-13:30
- Zmennosť
- jednozmenná
- Nočná práca
- Nie
- Sezónna práca
- Nie
- Základná zložka mzdy v eurách (v hrubom)
- 1 400€mesačne
- Druh voľnej pracovnej pozície
- Voľné pracovné miesto v podnikateľskej sfére
Požiadavky na zamestnanca
- Požadovaný stupeň vzdelania
- Stredné odborné vzdelanie
- Prax
- bez požiadavky na odbornú prax
- Znalosť slovenského jazyka je nevyhnutná
- Áno
- Všeobecné spôsobilosti
- fyzická zdatnosťkomunikácia (jednanie s ľuďmi)manuálna zručnosťsamostatnosťtímová práca
- Osobnostné predpoklady
- spoľahlivosť
Údaje o zamestnávateľovi
- Názov spoločnosti
- Mäsovýroba Kopčany s. r. o.
- Právna forma
- Spol. s r. o.
- Sídlo
- Štefánikovo nám. 59390848 Kopčany - SkalicaSlovensko
- IČO
- 46870652
- Počet zamestnancov
- 10-19
- Internetová adresa
- www.hatalamaso.sk
- Charakteristika zamestnávateľa
- Výroba mäsových výrobkov
- Činnosť zamestnávateľa (SK NACE Rev. 2)
- Spracovanie a konzervovanie mäsa
Zabezpečenie obsadenia pracovnej pozície
- Sprostredkovanie kandidátov
- Vlastnou formou
- Forma sprostredkovania
- inou formou-Individuálny osobný pohovor. Záujemcov prosíme o zaslanie životopisu na e-mail : -=KONTAKT=-, záujemcov pozveme na osobný pohovor.
- Dátum ukončenia ponuky
- 28.10.2025
Kontaktná osoba
- Kontaktná osoba
- Jozef Hatala
-=KONTAKT=-